19 / 04 / 2024

Koç Grubu projesi Veliefendi

Koç Grubu projesi Veliefendi

Sanayici Koç Grubu'na gayrimenkul dopingi..The istanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

TOKİ Niğde Efendibey orta gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

TOKİ Çorum Kuruçay alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Giresun Güce orta gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük Belen alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesi kapsamındaki 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları  orta gelir grubu projesi için başvurular 13 Ocak'ta başlıyor.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 25 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Koç Grubu projesi Veliefendi Haberi

Koç Grubu projesi Veliefendi


YDA Grup'un Kurtuluş İnşaat ile birlikte Zeytinburnu'ncla Koç Holding'e ait arazide hayata geçirdiği The İstanbul Veliefendi projesinde Koç Holding'e ait olan anahtar teslimi 110 daire satışa sunuldu. İstanbul'un merkezi yerleşim yerlerinden Veliefendi'de inşa edilen projede YDA'ya ait tüm daireler tükendi. 



FİYAT 1.1 MİLYON TL 

Koç Holding'e ait kalan 3+1 ve 4+1 tipteki 110 dairede ise fiyatlar yüzde 1 KDV dahil 1.139.032 TL'den başlıyor. Ticari blokta ise Prof. Dr. Turan Güneş Bulvarı'na cepheli 34 mağaza yer alıyor. Bu mağazalardan Koç Holding'e ait 14 dükkan da bu dönem içerisinde kiracılarıyla buluşmaya devam ediyor. Koç Grubu bu proje sayesinde 2014 yarı bilançosunda karını önemli ölçüde artırmıştı. 


Koç Holding'in ikinci çeyrek net kârı, Veliefendi gayrimenkul projesi kapsamında elde edilen 299 milyon liralık tek seferlik gelirin etkisiyle...