29 / 03 / 2024

Koç İnşaat Doğa Park Evleri fiyatları

Koç İnşaat Doğa Park Evleri fiyatları

Koç İnşaat Doğa Park Evleri 'nde minimum fiyat 335 bin lira olarak belirlendi. Evka 7'ye yakın konumda inşa edilen Doğa Park Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Yuki elektrikli üç tekerlekli TRIA aracın yeni fiyatı açıklandı! İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yuki markasının elektrikli doğa dostu aracı TRIA'nin Ağustos 2022 fiyatları açıklandı. Peki, Yuki Tria fiyatları kaç TL? İşte 16 Ağustos 2022 Yuki Tria özellikleri ve fiyat listesi...

Yuki elektrikli Hector'ün zamlı fiyatı açıklandı! Yukİ Hector kaç TL? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yuki markasının elektrikli doğa dostu aracı HECTOR'ün Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Peki, Hector'ün güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte 1 Ağustos 2022 Hector özellikleri ve fiyat listesi...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Koç İnşaat Doğa Park Evleri fiyatları Haberi

Koç İnşaat Doğa Park Evleri fiyatları


Doğa Park Evleri İzmir 'de 6 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Koç İnşaat imzası ile yaşama geçirilen projede satışlar devam ediyor.


Koç İnşaat Doğa Park Evleri 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. 18 ay sonra teslim edilecek olan projede yer alan konutları alanları 130 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.


Koç İnşaat Doğa Park Evleri fiyatları 335 bin liradan başlıyor, 390 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden  banka kredisi imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.


Gaziemir Serbest Bölge arkasında yer alan Koç İnşaat Doğa Park Evleri 3 blok halinde yükseliyor. 72 konuttan meydana gelen proje İnşaat Doğa Park Evleri Evka 7'ye yakın konumda bulunuyor.


Telefon: 0232 251 28 17

Web: http://www.dogaparkgaziemir.com

Ceren...