25 / 04 / 2024

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. İzmir Gaziemir'de yükselen Doğa Park Evleri projesinde konut teslimlerinin 15 ay sonra yapılması planlanıyor...

Doğa Park Evleri nerede?

Doğa Park Evleri nerede sorusuna yanıt olarak Gaziemir Serbest Bölge'ye ve Evka 7'ye yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, anahtar teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede satışlar devam ediyor...

Koç İnşaat Doğa Park Evleri!

Koç İnşaat Doğa Park Evleri 'nde minimum fiyat 335 bin lira olarak belirlendi. Evka 7'ye yakın konumda inşa edilen Doğa Park Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Yuki elektrikli üç tekerlekli TRIA aracın yeni fiyatı açıklandı! İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yuki markasının elektrikli doğa dostu aracı TRIA'nin Ağustos 2022 fiyatları açıklandı. Peki, Yuki Tria fiyatları kaç TL? İşte 16 Ağustos 2022 Yuki Tria özellikleri ve fiyat listesi...

Yuki elektrikli Hector'ün zamlı fiyatı açıklandı! Yukİ Hector kaç TL? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yuki markasının elektrikli doğa dostu aracı HECTOR'ün Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Peki, Hector'ün güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte 1 Ağustos 2022 Hector özellikleri ve fiyat listesi...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede Haberi

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede


Doğa Park Evleri projesi Koç İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Koç İnşaat Doğa Park Evleri projesi İzmir Gaziemir'de yer alıyor. Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede sorusundan önce projenin detaylarına yer verelim.


Doğa Park Evleri İzmir projesi 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Doğa Park Evleri İzmir projesinde 72 adet konut yer alıyor. Doğa Park Evleri İzmir projesinde tüm daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


İzmir Doğa Park Evleri projesinde dairelerin büyüklüğü 140 metrekare olarak belirlendi. Doğa Park Evleri İzmir projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli olarak ya da firma bünyesinde vadeli olarak ödemeler yapılıyor.


Doğa Park Evleri İzmir projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Doğa Park Evleri İzmir projesi Gaziemir Serbest Bölge arkasında yükseliyor. Doğa Park Evleri İzmir projesinde teslimler...