19 / 04 / 2024

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede? 15 ay sonra teslim!

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede? 15 ay sonra teslim!

Firma: Koç İnşaat

Proje: Doğa Park Evleri

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. İzmir Gaziemir'de yükselen Doğa Park Evleri projesinde konut teslimlerinin 15 ay sonra yapılması planlanıyor...




Doğa Park Evleri projesi  Koç İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Koç İnşaat  Doğa Park Evleri  projesi  İzmir  Gaziemir'de yer alıyor. Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede sorusundan önce projenin detaylarına yer verelim.


Doğa Park Evleri İzmir projesi 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Doğa Park Evleri İzmir projesinde 72 adet konut yer alıyor. Doğa Park Evleri İzmir projesinde tüm daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


İzmir Doğa Park Evleri projesinde dairelerin büyüklüğü 140 metrekare olarak belirlendi. Doğa Park Evleri İzmir projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli olarak ya da firma bünyesinde vadeli olarak ödemeler yapılıyor.


Doğa Park Evleri İzmir projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Doğa Park Evleri İzmir projesi Gaziemir Serbest Bölge arkasında yükseliyor. Doğa Park Evleri İzmir projesinde teslimler 15 ay sonra gerçekleştiriliyor.

 



Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede?

Koç İnşaat Doğa Park Evleri adres : Akçay Caddesi No: 208 Gaziemir / İZMİR



Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede?


Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede? 15 ay sonra teslim!


Telefon: 0232 251 28 17

Web: http://www.dogaparkgaziemir.com


projeye sor



Geri Dön