18 / 04 / 2024

koç kuleleri nerede

koç kuleleri nerede

Çankaya Belediye Meclisi'nde kaçak Koç Kuleleri'ne hangi gerekçeyle 13.5 milyon TL'lik ceza indirimi yapıldığı soruldu.

Koç Kuleleri'nde ofislerin yarısı satıldı!

KOÇ Holding ve Akgül Yap-Sat ortaklığıyla inşa edilen 33 katlı Koç Kuleleri, Ankara'nın yeni iş merkezi olarak yükselmeye devam ediyor. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da, inşaat sürecini yalandan izliyor...

Koç Kuleleri Haziran 2015'te teslim edilecek!

Ankara'da hızla çoğalan yeni ofis yatırımları, İstanbul'dan daha çok prim yapmaya başladı. Son yıllarda canlanan ofis yatırımları, ağırlıklı olarak Ankara'nın ana akslarından biri olan Eskişehir Yolu ve çevresinde inşa ediliyor...

Koç Kuleleri ofis fiyatları!

Koç Kuleleri ofis fiyatları metrekare olarak 5 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor. 32 katlı 2 kule olarak tasarlanan Ankara Koç Kuleleri'nde teslimler Mayıs 2015'te...

Ankara Koç Kuleleri fiyat!

Akgül İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Koç Kuleleri fiyat bilgisine haberimizin içinde yer veriyoruz. Ankara Koç Kuleleri projesinde toplam 86 adet ofis ve 32 mağaza bulunuyor...

Ankara Koç Kuleleri adres!

Ankara Koç Kuleleri adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara Koç Kuleleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiyor

Ankara Koç Kuleleri fiyat!

Ankara Koç Kuleleri fiyat bilgisi kapsamında metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor. Projede toplantı salonları, ortak kullanıma açık teraslar, arşiv ve depo alanları ve sosyal alanlar bulunuyor.

Duşakabin en ucuz nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Duşakabin fiyatları ne kadar? En ucuz duşakabin nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin kaça satılıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Koşuyolu Konakları nerede?

Teslimleri 2019 yılının Haziran ayında yapılacak olan Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor..

DAP Validebağ Konakları nerede?

Toplam 368 lüks konut ve dükkanlara yer verilen Koşuyolu Validebağ Konakları'nda daireler 598 bin liradan satılıyor. Peki DAP Validebağ Konakları nerede?

Kira zammı davası nerede açılır?

Gayrimenkul kiralamalarında kira bedeli koşuluyla hâkim tarafından, kiralananın durumu göz önüne alınarak hakkaniyete göre belirlenebiliyor. Peki, kira zammı davası nerede açılır? Kira zammı davası nasıl açılır?

Koşuyolu Sur Yapı Evleri nerede?

Sur Yapı Koşuyolu Projesi için ön talep topluyor. Toplam arsa alanı 23 bin metrekare olarak belirlenen projede konutlar inşaat başladıktan 24 ay sonra teslim edilecek. Peki Koşuyolu Sur Yapı Evleri nerede?

Sur Yapı Koşuyolu Konutları nerede?

İletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlenen projede doğu cephesinin Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Peki Sur Yapı Koşuyolu Konutları nerede?

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Sur Yapı Koşuyolu Projesi nerede?

Home ofis, ticaret alanları ve konutlardan meydana gelecek olan Sur Yapı Projesi ön talep toplamaya devam ediyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Projesi nerede?

Ankara'daki Koç Kuleleri'ne para cezası!

Çankaya Belediye Meclisi'nde kaçak Koç Kuleleri'ne hangi gerekçeyle 13.5 milyon TL'lik ceza indirimi yapıldığı soruldu.

Ankara'daki Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı!

Mahkemenin durdurma kararına rağmen Söğütözü Caddesi üzerinde yapımı süren kaçak Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı. Suç duyurusunda bulunan vatandaş Önder Gökçekaya, Mimarlar Odası Başkanı Karakuş'u davaya müdahil olmaya çağırdı.

İzmir Folkart Life nerede?

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bornova Folkart Life projesinde koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu ve süs havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Peki İzmir Folkart Life nerede?

koç kuleleri nerede Haberi

koç kuleleri nerede

Eski CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ve Koç Holding'in ortak girişimi olan Koç Kuleleri'nde denetim yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi projeye aykırı yapılaşmalardan dolayı yapı sahibi Koç Holding, yapı müteahhidi Akgül İnşaat ve yapı denetim görevini yürüten Gök-Den Yapı Denetim Şirketi'ne toplam 13 milyon 396 bin TL para cezası kesmişti. Aynı kulede 5 Mayıs 2015'te denetim yapan Çankaya Belediyesi'ne bağlı ekiplerin ise sadece 2 milyon 381 TL para cezası kesmesi dikkat çekmişti. Kaçak yapılaşmalar nedeniyle mühürlenmesine rağmen çalışmaların devam ettiği ve bu sırada 1 işçinin hayatını kaybettiği Koç Kuleleri'ne kesilen eksik para cezası Çankaya Belediye Meclisi'nde gündeme getirildi. Meclis'te bulunan AK Parti Grubu verdiği soru önergesinde, "İmar Kanununa göre kesilmesi gereken para cezası 15 milyon 777 bin 930 TL olması...