26 / 04 / 2024

Koç Topluluğu yatırım

Koç Topluluğu yatırım

Mustafa V. Koç, "Topluluğumuz geçtiğimiz iki yılda toplam 11,3 milyar TL yatırıma imza atmıştır. 2014 yılının ilk yarısında gerçekleşen kombine yatırımlarımız bir önceki yıla göre yüzde 8 artarak 2,8 milyar TL olmuştur" açıklamasında bulundu.

İstanbul'da ortalama ev fiyatları 200 bin, ABD'de 400 bin dolar! Yatırım için batıya koşmak mantıklı mı?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2023'te yüzde 163,7 arttı. Peki Türkiye'deki fiyatlara karşın yatırım için batıya koşmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dışında yatırımcılara daha karlı çıkacakları bir yatırım aracını önerdi. Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Ne altın ne dolar... Altını bilen adam İslam Memiş bu yatırım aracını işaret etti! Görenler koşarak dövizciye gitti!

Altını bilen adam İslam Memiş, yaptığı son açıklamasında altın ve dolar yatırımcılarını şaşırttı. Ne altın ne dolar... Buna yatırım yapanlar kazanacak. Görenler hemen koşarak dövizciye gitti!

En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Ne altın ne dolar! Elinde 1 tane bile olan havalara uçacak! Hazır olun!

2022 yılının en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Ne altın ne de dolar elinde 1 tane bile bu yatırım aracı olan havalara uçacak! 

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Altın, dolar, euro... Bu haftanın en çok kazandıranı belli oldu! Buna yatırım yapanlar yaşadı

Bu hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Piyasalarda merakla beklenen kritik gelişmeler sonucunda, altın, dolar ve euronun da içinde bulunduğu yatırım enstrümanlarından kazandıranı belli oldu. Buna yatırım yapanlar yaşadı. Ayrıntılar haberimizde...

Altın, dolar, euro ve borsa... Bu haftanın kazandıranı belli oldu! Buna yatırım yapan kazandı

Bu hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Piyasalarda merakla beklenen kritik gelişmeler sonucunda, altın, dolar euro ve borsanın da içinde bulunduğu yatırım enstrümanlarından kazandıranı belli oldu. Buna yatırım yapan kazandı. Ayrıntılar haberimizde...

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Şu sıralar yükseliş trendinde olan gram altının, önümüzdeki 2 aylık süreçte 1 bin 300 TL seviyelerine çıkabileceği düşünülüyor.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için şu an doğru zaman mı?

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının ve dövizin şu anki seviyede duramayacağına dikkat çekti ve “Bozdurup konut almak daha karlı bir yatırım. Ev fiyatları yakında çok yükselecek. Bir büyük daire yerine 2 tane 1+1 almak daha kazançlı” dedi

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Koç Topluluğu yatırım Haberi

Koç Topluluğu yatırım


Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, "Topluluğumuz geçtiğimiz iki yılda toplam 11,3 milyar TL yatırıma imza atmıştır. 2014 yılının ilk yarısında gerçekleşen kombine yatırımlarımız bir önceki yıla göre yüzde 8 artarak 2,8 milyar TL olmuştur" açıklamasında bulundu.


Koç Holding’den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin dört bir yanındaki Koç Topluluğu bayilerini bir araya getirerek görüş alışverişinde bulunmak ve fikir üretmek amacıyla düzenlenen Anadolu Buluşmaları’nın 23’ncüsü İzmir’de gerçekleşti.


Koç Topluluğu’nun 500’e yakın bayisinin bir araya geldiği Anadolu Buluşmaları’na Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Turgay Durak ve Koç Holding Grup Başkanları da katıldı.


Toplantının açılış konulmasını yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Koç, Türkiye’nin iki kıtayı birleştiren inanılmaz fırsatlarla dolu bir coğrafyada yer aldığını vurgularken, bölgenin...