18 / 04 / 2024

kocaali arıtma tesisi yatırımları

kocaali arıtma tesisi yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin inşasında sona yaklaşıldığını belirtti.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet verecek olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarında önemli bir yok kat ettiklerini belirtti.

Sakarya Kocaali'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, 50 milyon liralık proje ile Sakarya Kocaali'ye yeni bir atıksu arıtma tesisi kazandıracaklarını açıkladı.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’ye hizmet sunacak Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

120 kilometrelik kanalizasyon hattı üzerinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Toçoğlu, "Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde de çalışmalarımız devam ediyor. Kocaali'yi sağlam altyapıya kavuşturuyoruz" dedi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 28 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Kocaali’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “İlçe için projelendirdiğimiz 120 kilometrelik kanalizasyon hattının 80 kilometresi tamamlandı. Atıksu Arıtma Tesisi çalışmaları sürüyor" dedi

Karasu-Kocaali İçmesuyu Arıtma Tesisi ihalesi 28 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kuzeye müjdeyi verdi; “Karasu ve Kocaali ilçelerimiz içi ortak içmesuyu arıtma tesisi inşa ediyoruz. Projenin ihalesine 28 Mayıs Perşembe günü çıkıyoruz. Hayırlı olsun." dedi

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

kocaali arıtma tesisi yatırımları Haberi

kocaali arıtma tesisi yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Rüstem Keleş, “Sakarya’nın birçok bölgesinde inşa ettiğimiz atıksu arıtma tesisleri ile şehrimizin atıksularını yüksek teknoloji ile arıtıyoruz. Kuzey bölgemize yeni bir tesis daha kazandırıyoruz. 50 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiğimiz Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla hızla yükseliyor” diye konuştu.


50 milyonluk dev proje

Devam eden projelerin 650 milyon lirayı bulduğunu belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hayata geçirdiğimiz altyapı, içmesuyu ve atıksu projeleri ile Sakarya’yı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek için çalışıyoruz. Kocaali’de önemli bir proje devam ediyor. Bölgeye 50 milyon liralık bir yatırım daha yaparak Kocaali ilçemizin tüm atıksularını yüksek teknoloji ile...