25 / 04 / 2024

kocaali toki evleri fiyatları

kocaali toki evleri fiyatları

TOKİ Sakarya Kocaali Belediye Toplu Konut Projesinde bulunan 448 adet konut satışta. Peki, Sakarya Kocaali TOKİ başvurusu nereye yapılacak?

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru ücreti!

Ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade sağlanan projede daire fiyatları 135 bin 962 liradan başlıyor. Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL'den başlıyor.

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru günü yarın!

TOKİ ve Sakarya Kocaali Belediye Başkanlığı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Sakarya Kocaali TOKİ Evleri projesinde 448 konut satışa çıkıyor. Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru günü yarın.

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL'den başlıyor. Toplamda 448 adet konutun satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vadelendiriliyor.

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar varan vade imkanı sağlanıyor.

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri uzatıldı; 448 adet konut için 04 Nisan 2016 - 20 Mayıs 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kocaali Şubesince talep toplanmaya devam edilecek.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

kocaali toki evleri fiyatları Haberi

kocaali toki evleri fiyatları

TOKİ Sakarya Kocaali projesindeki 448 adet konut için başvurular devam ediyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.


Sakarya Kocaali TOKİ başvurusu nereye yapılacak?

04 Nisan 2016 - 10 Haziran 2016 tarihleri arasında başvuruların alındığı projede başvurular, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sakarya Kocaali Şubesi'nde kabul edilecek. 


TOKİ Sakarya Kocaali'de 2+1'ler için 4 bin TL, 3+1'ler için ise 6 bin TL başvuru bedeli ödenmesi gerekiyor. Projedeki dairelerin fiyatları  135 bin 962 ile 243 bin 685 TL arasında değişiyor. 


Satış duyurusu için