27 / 04 / 2024

kocabaş çayı geçişi çeşmealtı köyü

kocabaş çayı geçişi çeşmealtı köyü

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesinde, Belediyenin girişimleri ile Devlet Su İşleri tarafından ihale edilerek yaptırılan Kocabaş Çayı geçişi tamamlandı. Köprü sayesinde iki köyün ulaşımı kolaylaştı...

'Kıyamet kopacak' diyen Selçuk Geçer, dolar ayı için eylül ayını işaret etti!

Doların kahini Selçuk Geçer, eylül ayını işaret ederek yatırımcılara tarihi uyarılarda bulundu. Dolardaki dalgalı seyir devam ederken, yatırımcılar eylül ayının akıbetini merak ediyor.

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde Körfez Geçişi Projesi konuşuldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayı ikinci oturumunda konuştu. Kocaoğlu, ÇED iptal davasında yürütmeyi durdurma kararı verilen Körfez Geçiş Projesi ile ilgili konuştu.

Körfez Geçişi'nde ÇED gelişmesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,, Körfez geçişi ile ilgili ÇED raporunun en geç mart ayına kadar alınacağını açıkladı.

Mahmutbey’de serbest geçiş çalışmaları başladı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın ‘şişe başı’ olarak tanımladığı İstanbul Mahmutbey’deki gişelerde ‘serbest geçiş’ için 2 ay sürecek çalışmalar önceki gün başladı.

İzmit Osman Gazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 35 dolar + KDV!

Bin 550 metre orta açıklığı ile dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4′üncü asma köprüsü olan, 2 bin 682 metre uzunluğundaki Osman Gazi Köpürüsü Mayıs ayı sonunda ulaşıma açılacak. Köprünün geçiş fiyatı 35 dolar + KDV olarak belirlendi.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü 2 ay içinde açılacak!

Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Murat Gönenli, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün 2 ay içinde tamamlanacağını bildirdi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün belgeseli çekilecek!

Önümüzdeki ay sonunda ulaşıma açılması beklenen İzmit Körfez Geçiş köprüsü'nde 113 tabliyeden 91'i yerleştirildi.Öte yandan drone'larla yapım aşamaları görüntülenen projenin, tamamlanmasının ardından belgesel hazırlanacağı öğrenildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün 275 metresi tamam!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Mayıs ayı içinde ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde tabliyeler birbiri ardına döşeniyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliye yerleştirildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Nisan ayında ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde kara üzerindeki son tabliye dev yüzer vinç tarafından yerine yerleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Nisan'da ulaşıma açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir yolunu 3,5 saatte indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün Nisan ayında hizmete alınacağını açıkladı.

Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmalar Mart 2016'da tamamlanacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan Körfez Geçiş Köprüsü’nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlanacağı belirtilerek, köprünün Mart 2016’da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan ve İstanbul-İzmir arasının 3,5 saate inmesini sağlayacak Körfez Geçiş Köprüsü’nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlayacak.

kocabaş çayı geçişi çeşmealtı köyü Haberi

kocabaş çayı geçişi çeşmealtı köyü


Geçişin tamamlanmasından önce, özellikle ova bölgesinde Karabigalı çiftçilerin tarlalarına ulaşımlarının, can ve mal güvenliklerinin tehlike altında kaldığını söyleyen Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, "Proje, Akant sitesi ve Çeşmealtı köyü sakinlerinin beldemize ulaşımlarını kolaylaştırması açısından da son derece önemli. Devlet Su İşleri Çanakkale Müdürlüğü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Memleketimize hayırlı olsun" diye...