26 / 04 / 2024

Kocaeli Akçaray son durum

Kocaeli Akçaray son durum

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli'de hayata geçirilen Akçaray projesinin adliye önündeki çalışmalarını denetledi.

Kocaeli tramvayında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen tramvay projesinde çalışmalar sürüyor. İşte projede son durum...

Kocaeli Akçaray'da ray montajının sonuna gelindi!

Kocaeli'de hayata geçirilen Akçaray Tramvay hattının 7 bin 400 metre uzunluğundaki ray montajında sona gelindi.

Kocaeli Akçaray'ın test sürüşü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Akçaray'da sona gelindi. 7400 metrelik Akçaray hattının 5800 metresinde test sürüşü tamamlandı.

Kocaeli Akçaray'ın tel montajında sona doğru!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray'da tel montajlarına geçildi, çalışmaların devam ettiği projede nerji hattı çalışmasının önemli bir kısmı da tamamlandı.

Kocaeli Akçaray'da çalışmalar tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kocaeli Akçaray'da ray montajları yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Akçaray tramvay projesinde çalışmalar gece-gündüz demeden son sürat devam ediyor.

Kocaeli Akçaray'da elektrik telleri çekiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Akçaray Tramvay projesinde araçların elektriğini alacağı kataner hattında tellerin çekim işleri son sürat devam ediyor.

Kocaeli Akçaray'ın rayları monte ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma ağına güç kazandıracak Akçaray tramvay projesinde çalışmalar ilerliyor. Hafız Binbaşı Caddesi’ndeki(Adliye önü) 300 metrelik kısımda 150 metrelik ray montaj işi tamamlandı.

Kocaeli Akçaray’da makas montajlarına geçildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akçaray tramvay projesinde, imalatta önemli bir aşama olan makas montajlarına başlandı.

Kocaeli Akçaray’da 3. etap start aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi ulaşımına nefes aldıracak Akçaray Tramvay Projesi’nde birçok noktada çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Akçaray’da 600 metre ray döşendi!

Vatandaşların kent merkezi içinde konforlu ve hızlı ulaşımını sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen tramvay hattı çalışmaları sürüyor. İşte Akçaray'da son durum...

Ankara’da konut sahibi olmak hayal mi oldu?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, son 3 senedir konut piyasasında derin bir kriz olduğunu dile getirerek, konut sahibi olmanın hayal olduğunu söyledi. İşte Hakan Akçam'ın o açıklamaları...

Yabancıya konut satışı resmen çakıldı: Son 31 ayın en düşük seviyesi!

Yabancıya konut satışları koronavirüs salgını nedeniyle kapanma önlemlerinin artırıldığı 2021 Mayıs'tan bu yana en düşük seviyeye gerilerken 2023'ün ilk 11 ayındaki toplam satışlarda da son 6 senenin en düşük satışı gerçekleşti. 

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, altının canlanma yaşaması hakkında önemli açıklama yaptı

Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan yatırımcı ve finans uzmanı Hatice Kolçak, son dönemde  altın, dolar ve kripto para piyasalarına dair önemli tavsiyelerde bulunuyor. Kolçak'ın son dönemde özellikle vurguladığı konulardan biri konut sektöründeki ilanlardaki artış...

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Buğday fiyatları resmen çakıldı! Son 3 yılın en düşük seviyesini gördü! Buğday fiyatları artacak mı?

Rusya'daki olağanüstü güçlü mahsul yüzünden neredeyse 3 senenin en düşük seviyesine gerileyen buğday fiyatları, temmuzun sonundan bu yana beşte birinden fazla düştü. Uzmanlar bu durumu, "Ukrayna'nın kaybı, Rusya'nın kazancı oldu" şeklinde yorumladı.

TOKİ Uşak projesinde son dakika! O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesinde son dakika... O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor... İşte TOKİ Uşak projesi detayları...

Gram altın 3 bin TL olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak! 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'ın son açıklamaları, büyük yankı uyandırdı. Kolçak'ın tahmini, çeyrek altın fiyatlarında deprem etkisi yarattı ve Kapalıçarşı'nın adeta tıklım tıklım olduğu bildirildi. Kolçak'a göre, çeyrek altın fiyatları, belirtilen tarihte 3000 TL'ye ulaşacak.

Yapılandırmayı bekleyenler dikkat! AK Parti’den son dakika açıklaması geldi!

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı ve taksitleri en uzun olan borç yapılandırmasında çalışmalar hızlandı. Devlete olan her türlü borçla ilgili yapılandırmayı düzenleyen çalışmayla ilgili AK Partiden son dakika açıklaması geldi!

İngiltere’de konut fiyatları çakıldı! Son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de konut fiyatları bu senenin kasım ayında yüzde 2,3 düşüş gösterirken, ortalama konut fiyatı 292 bin 406 sterlinden 285 bin 579 sterline düştü...

Dolar 30 lirayı bulacak! Ünlü ekonomist Tuna Kaya açıkladı! Türk Lirası ateşe atıldı

Doların Türk Lirası karşısındaki akıbeti son derece panik yaratırken, bir dolar öngörüsü de ünlü ekonomist Tuna Kaya’dan geldi. Kaya, doların 30 liraları bulacağını söylerken, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Dolarda rüzgar tersine döndü! 18 TL'yi aşan dolar bugün çakıldı! Son dakika gelişmesi 5 Ağustos 2022

Enflasyon rakamlarının açıklanması ile 18 TL barajını aşan dolarda bugün rüzgar tersine döndü. Dolar/TL haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Pek, bugün dolar/TL ne kadar? Dolar kaç lira oldu? İşte son dakika dolar/TL 5 Ağustos 2022...

Asgari ücrette damga vergisini kaldıran yasa teklifi TBMM'ye sunuldu!

AK Parti, son zamanlarda sık sık gündeme gelen asgari ücrette damga vergisini kaldıran yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli Akçaray son durum Haberi

Kocaeli Akçaray son durum


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Akçaray projesini inceledi. Şehre önemli bir değer katacak tramvay çalışmalarının Kocaeli Adliyesi önünde yürütülen kesiminde incelemelerde bulunan Başkan Doğan, konuyla ilgili olarak; “Şehrimiz için önemli olan bir projenin sonuna gelindi. Büyükşehir Belediyemiz, projenin bitmesi için büyük çaba sarf ediyor. Bu tür büyük projeleri yürütmek hiç de kolay olmuyor. Bu çalışmalar tıpkı insan vücudunda yapılan ağır ameliyatlara benzer, bünyeyi yorar ama bittiğinde çıkan sonucun, o yorgunluğa değdiğini herkes görür. Kısa süre içerisinde tramvaya bineceğiz, bu sıkıntıları ve yorgunlukları da unutacağız. Esnafımızın da eskisi gibi yüzü gülecek ve çok daha güzel ortamda hizmetlerini yapacak” diye konuştu.



Kocaeli Büyükşehir...