28 / 03 / 2024

Kocaeli D100 Karayolu projesi

Kocaeli D100 Karayolu projesi

Goodyear Kavşağı projesiyle aynı anda yürütülen 26 milyon TL’lik yol ve sanat yapıları hayata geçiriliyor. G yolunun üzerinde yer alacak 1 köprü Sarı Dere üzerinde inşa edildi.

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Kocaeli Köseköy Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı kapsamında D-100 Karayolu üzerindeki projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Kocaeli D-100’e yeni köprü!

D-100 Karayolu’nu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki düzenlemelere devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu üzerine bir yaya köprüsü daha!

D-100 Karayolunu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir, yaya geçişlerinde de düzenleme yapıyor.

Kocaeli D-100 Karayolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarında genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yan yollar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarda genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yeni üst geçit!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki yan yol ve sanat yapıları proje çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamında güney yan yolda uygulamalar yapılıyor. Kuzey yan yolda da kanal çalışması gerçekleştiriliyor.

Bolu’daki sanayi tesisleri şehir dışına taşınıyor!

Bolu’daki sanayi tesisleri şehir dışına taşınıyor, kentin içinden geçen D100 Karayolu’nun ise yeri değişiyor

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Kocaeli Kullar Kavşağı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İlk Adım Köprüsü’nün devamında bulunan Kullar Kavşağı’nda düzenleme çalışması yaptı. Kavşaktan D-130 Karayolu’na çıkış kaldırıldı.

Kocaeli D100 Karayolu projesi Haberi

Kocaeli D100 Karayolu projesi

Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat işbirliği ile gerçekleştirilen Goodyear Kavşağı projesiyle koordineli olarak yürütülen Yan Yollar ve Sanat Yapıları projesi çalışmaları hızla devam ediyor. DSİ Kavşağı ile Köseköy otoban bağlantı kavşağı arasındaki çalışmaları kapsayan proje ile D-100 Karayolu ve yan yollarının gerekli geometrik düzenlemelerinin yapılarak, D-100 Karayolu’nun sürekli hale getirilmesi ve transit trafiğe hizmet etmesi amaçlanıyor.

D-100’E KATILIMI SAĞLANACAK

Proje ile mevcut durumda çift yön çalışan anayola yan yollar ve köprü yapılarak yollar tek yöne çevrilecek. Üstgeçit altında sinyalizasyon kavşak düzenlemesi yapılarak, kuzey-güney yan yollarının D-100’e katılımları sağlanacak. Sanayi tesislerinin ağırlıklı olduğu bölgede projenin tamamlanmasıyla lojistik ulaşımda rahatlama sağlanacak.

TRAFİĞE AÇILMASI PLANLANIYOR

Çalışma kapsamında Brisa çıkışı ile Yahya Kaptan Bestekar Amir Ateş Caddesi arasında uzanan bin 35 metrelik G yolunda (daha sonra yola...