26 / 04 / 2024

kocaeli Ener Liva projesi

kocaeli Ener Liva projesi

İflas eden ve tamamlayan Enver Liva projesi mağdurları: ''biz cefa çekerken sizler sefa sürün diye bu projelere para yatırmadık'' dediler. 

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

Ener Liva mağdurları mücadelelerine devam ediyor!

Kocaeli’de inşaatına başlanan ancak yapımı tamamlanamayan Ener Liva konut projesinin mağdurları, mağduriyetlerinin giderilmesi için proje sahasında bekliyor.

Ener Liva mağdurlarından suç duyurusu!

Kocaeli’de hayata geçirilen Ener Liva konut projesinin mağdurları, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı ile neler yapabileceklerine dair görüş almak için bir araya geldi.

Kocaeli'de Ener Liva konut projesi mağdurları eylem yaptı!

İflas eden ve tamamlayan Enver Liva projesi mağdurları: ''biz cefa çekerken sizler sefa sürün diye bu projelere para yatırmadık'' dediler. 

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor

Ener Liva Yuvacık Kocaeli teslim tarihi!

Ener Liva Yuvacık Kocaeli Ener Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 140 bin TL' den başlıyor. Projedeki dairelerin cephesi İzmit Körfezi manzarasını görüyor. Ener Liva Yuvacık Kocaeli teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Ener Liva Yuvacık Kocaeli satış ofisi!

Ener Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ener Liva Yuvacık Kocaeli 6 blok halinde yükseliyor. Projede toplam 115 adet daire bulunuyor. Ener Liva Yuvacık Kocaeli satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kocaeli Ener Liva Yuvacık teslimleri 2015 yılının sonunda!

Kocaeli Ener Liva Yuvacık projesinde toplam 115 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kocaeli Ener Liva Yuvacık teslimleri 2015 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Kocaeli Ener Liva Yuvacık daire fiyatları!

Ener Liva Yuvacık Evleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinden oluşuyor. Ener Yapı imzasıyla yükselen Kocaeli Ener Liva Yuvacık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Kocaeli Ener Liva Yuvacık Evleri!

Ener Liva Yuvacık projesinde daire satışları başladı. Proje İzmit'e sadece 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Kocaeli Ener Liva Yuvacık Evleri'nde 2+1 daireler 140 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ener Liva Yuvacık Evleri!

Ener Liva Yuvacık projesi 6 blok halinde toplam 115 adet daireden meydana geliyor. Ener Liva Yuvacık Evleri projesindeki bütün daireler İzmit Körfezi manzarasına sahip olarak yükseliyor.

Ener Liva Yuvacık projesinde 2+1' ler 140 bin TL' den başlıyor!

Ener Liva Yuvacık projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Ener Yapı imzasıyla yükseliyor. Ener Liva Yuvacık projesinde 2+1' ler 140 bin TL' den başlıyor.

kocaeli Ener Liva projesi Haberi

kocaeli Ener Liva projesi

Kocaeli’de başlatılan ancak tamamlanmayan Ener Liva konut projesinin mağdurları bu hafta da şantiye önünde eylem yaptılar.  Evrensel Gazetesi'nde yer alan habere göre İzmit Büyükşehir eski Belediye Başkanı ve CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen ve ortağı Ziya Akçay tarafından projesi başlatılan Ener Liva evleri, Sirmen ve Akçay'ın iflas etmesi sonrası durmuştu.

115 konut ve 189 rezidans dairenin yer aldığı proje, pek çok insan mağdur oldu. Mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen bir grup vatandaş bu hafta da şantiye önünde açıklama yaptı. Ener Liva mağdurları adına yapılan açıklamada, "Haklarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Milletvekillerini dolaşmaya başladık, hepsine tek tek gidip derdimizi anlatacağız, haklarımızı alana kadar nereye gidilecekse gideceğiz, elbet birileri sesimizi duyacaktır" denildi.

Mağdur edildiklerini belirten vatandaşların açıklaması şöyle: "Emekli ikramiyelerimizi, çoluk çocuğumuzun rızkını Sefa Sirmen'in adıyla buraya...