20 / 04 / 2024

Ener Liva mağdurlarından suç duyurusu!

Ener Liva mağdurlarından suç duyurusu!

Kocaeli’de hayata geçirilen Ener Liva konut projesinin mağdurları, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı ile neler yapabileceklerine dair görüş almak için bir araya geldi.



Kocaeli’de inşaatınabaşlanan ancak tamamlanmayan Ener Liva konut projesinin mağdurları Kocaeli Cumhuriyet Savcısı ile bir araya geldi.

Evrensel Gazetesi'nde yer alan habere göre, İzmit Büyükşehir eski Belediye Başkanı ve CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen ile ortağı Ziya Akçay tarafından projesi başlatılan Ener Liva evleri, Sirmen ve Akçay'ın iflas etmesi sonrası durulmuştu.

Toplam 115 konut ve 189 rezidans daireden oluşan proje, pek çok insanın mağdur olmasına neden oldu. Mağduriyetlerinin çözülemesini talep eden vatandaşlar, Kocaeli Adliyesine gelerek Cumhuriyet Savcısı ile buluştu.

Neler yapabileceklerine dair bilgi alan vatandaşlar, sorunlarını Kocaeli Cumhuriyet Savcısı'na anlattı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar hak arayışlarına devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlar proje sahipleri hakkınca suç duyurusunda bulunacak. 

Kocaeli'de Ener Liva konut projesi mağdurları eylem yaptı!


Geri Dön