25 / 04 / 2024

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni suç duyurusu!

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni suç duyurusu!

Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 1.200 kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak...




Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 1.200 kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında dolandırıcılık yaptıkları gerekçesi ile suç duyurusunda bulunacak.


Suç duyurusunda bulunmak adına dilekçeleri imzalayan mağdurlar dosya ve delilleri Ağustos ayı sonunda Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim edecek.


Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı adına projede olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesiyle birçok dava açılmıştı. 


İşte Osmanlı İnşaat mağdurlarının yaptığı açıklama:


Son olarak Osmanlı İnşaat Yapı'dan Nuriye Bakırcı ve Müslüm Allı hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunmuştuk. Şimdi 2. bir grup tekrar ve son kez bu şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. 2. grubun imzaları toplandı. Önümüzdeki hafta Cumhuriyet Savcılığı'na teslim edilecek. 

Hak Arayanlar Grubu olarak toplu şikayetleri tamamlamış oluyoruz. Bundan sonra yalnızca mahkeme ve dava sürecini takip edeceğiz. "Hele bir son durumu görelim ilerde bunlar nasıl olsa yeni şikayette bulunurlar, ben de o zaman başvururum " diye düşünenler bundan sonraki süreçte kendi başına hareket etmek zorunda kalacaklardır. Bilgilerinize sunarız.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön