18 / 04 / 2024

Esenyurt inşaat mağdurlarından yeni imza kampanyası!

Esenyurt inşaat mağdurlarından yeni imza kampanyası!

Seslerini yetkililere duyurmak için 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de ilk toplu eylemlerini gerçekleştiren inşaat mağdurları şimdi de change.org'ta bir imza kampanyası başlattı




Seslerini yetkililere duyurmak için 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de ilk toplu eylemlerini gerçekleştiren inşaat mağdurları haklarını aramak için change.org'ta bir imza kampanyası başlattı.


Makrom mağduru Fahri Kaygu change.org'ta başlattığı imza kampanyasında şu ifadelere yer verdi:


Esenyurt bölgesinde 4 yıldır insanlara daire satma vaadiyle yazılı ve görsel medya kullanılarak, açılışlara devlet büyükleri davet edilerek insanlardan paralar toplanmış fakat kimseye daireleri teslim edilmemiş yada paraları iade edilmemiştir. 

Halen insanlar tekrar tekrar umut vaat edilerek dolandırılmaya çalışılmaktadır. Hukukun ne kadar yavaş işlediğini iş yükünün ağır olduğunu hepimiz bilmekteyiz, bu dolandırıcılarda bundan yararlanarak halen korkmadan milletten topladıkları paraları başka yerlere kaçırıp kullanmakta insanlara sattıkları daireleri teslim etmeyip ceza davasından ceza aldıklarında aldıkları parayı ödeyip bu işten kurtulmakta ve bunu adeta iş haline dönüştürmekten çekinmemektedirler. Devlet olmanın gereğini yapmalarını millet olarak devlet büyüklerinden talep ediyoruz.Bu müteahhit kılığına giren dolandırıcılar kimse işbirlikçisi toprak sahipleri ve onlara yol gösterip nemalanan devlet görevlileri hakkında gereğinin yapılmasını istiyoruz.


Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı mağdurlarını kapsayan imza kampanyasına şimdilik 316 kişi katıldı.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön