26 / 04 / 2024

Makrom mağdurlarından Lütfü Bakırcı'ya cevap!

Makrom mağdurlarından Lütfü Bakırcı'ya cevap!

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın bu sabah yaptığı "Gerçek mağdurlarımın haklarını kısmen ödedim" açıklamasına Makrom mağdurlarından yanıt geldi. İşte Makrom mağdurlarının yaptığı o açıklama...




İstanbul'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye sattığı için tutuklanan Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın yaptığı "Gerçek mağdurlarımın haklarını kısmen ödedim" açıklamasına Makrom mağdurlarından yanıt geldi. Mağdurlar Lütfü Bakırcı'nın açıklamalarının asılsız olduğunu söyledi.


İşte Makrom mağdurlarının yaptığı o açıklama:

Hiç bir mağdurun ne evi ne de parası verilmiştir, toprak sahibiyle iştirak suçu işleyip bizleri dolandırmışlardır. Lütfü Bakırcı'nın yaptığı açıklama asılsızdır, iddia eden ispat etmelidir. Lütfü Bakırcı Osman Bakırcı ile birlikte Makromcity projesini Tara Yapı firmasına devretmiştir. İnsanlardan ödedikleri tutarın 2 katına yakın fark istenmekte ve tekrar dolandırılmaya çalışılmaktadır. Nasıl bir mağduriyet gidermedir bu hala mağdur ediliyoruz.  Makromtek Tuzla, Esmiya, Tuğba, Mysgarden projelerinde inşaat yok ve arsaların üzerine başka firmalar ev yapıyor. Makrom firması bizi hayali projelerle dolandırdı. Hiçbir mağduriyet giderilmemiştir. Lütfü Bakırcı'nın açıklaması tamamen gerçek dışıdır.  Tüm temsilciler bu yapılan açıklamanın mali şube tarafından alınan firmanın finansörü olan şahsın mutlu sona ulaşmak için yaptığı açıklama olduğunu söylemektedirler. Savcılar arayıp kendilerine gelen dosyalara birleştirme verip dosyaya ilave mağdur eklenmektedir, mağduriyet azalmakta değil Lütfü Bakırcı'nın açıklamalarının aksine çoğalmaktadır. Makromtek projesi dışında diğer projelerin ruhsatı dahi bulunmamaktadır, hatta toprak sahipleri ile anlaşma bile yapılmamıştır.


Lütfü Bakırcı'dan flaş açıklama!



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön