26 / 04 / 2024

Lütfü Bakırcı'ya taşeron firma şoku!

Lütfü Bakırcı'ya taşeron firma şoku!

Makrom Yapı'nın patronu Lütfü Bakırcı'ya bir şok da taşeron firmadan geldi. Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesinin taşeron firması Üçkol İnşaat'a aldığı parkelerin parasını ödemediği için haciz geldi...




Projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak haksız kazanç sağladığı iddia edilen ve tutuklu olarak yargılanan Makrom Yapı'nın patronu Lütfü Bakırcı'ya bir şok da taşeron firmadan geldi. Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesinin taşeron firması Üçkol İnşaat'a aldığı parkelerin parasını ödemediği için haciz geldi.


Hacze gelen avukat yaptığı açıklamada Makromtek Esenyurt projesi için alınan parkelerin parasının ödenmemesinden dolayı icra işlemi yaptıklarını, fakat sattıkları ve parasını alamadıkları parkeleri de inşaatta bulamadıklarını ve bu parkelerin satılıp parasının kullanıldığını söyledi.


Petek Dinçöz tanıtmıştı

Üç yıl önce tanıtımı yapılan Makrom Tek projesinin reklam yüzü Petek Dinçöz'dü. Şirketin, konut projeleri yanı sıra yurtiçi ve yurtdışında da otel projeleri bulunuyordu, ancak söz konusu projelerin hiçbiri teslim edilemedi.


Mart 2012'de satışa çıkmıştı

12 Mart 2012 tarihinde satışa çıkan Makromtek Esenyurt projesinin arsa alanı 7 bin 546 metrekare alana, inşaat alanı ise 32 bin metrekare olarak belirlenmişti. 380 konutun yer aldığı stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipleri yer alıyordu.


Makrom Yapı projeleri:

-Makromtek Esenyurt

-Makromtek Tuzla

-Tuğba Residence

-Paralel 264

-Kula Termal Devremülk

-Makrom City

-Myesgarden

-Esmia İstanbul




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön