20 / 04 / 2024

kocaeli Esnaf Sanayi Sitesi projesi

kocaeli Esnaf Sanayi Sitesi projesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından söz verilen İnşaat Malzemecileri Sanayi Sitesi’nin arazisi için çalışmalar son şeklini alıyor.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de sanayi alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen o ihale ilanı...

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Mersinli esnaf, yeni ihtisas sanayi siteleri istiyor!

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, kent merkezinde kangren haline gelen sanayi sitesi sorununun çözülmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası güçlerini birleştirdi!

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği yapan Emlakjet, yeni üye olacak gayrimenkul ofislerinin emlak odası aidatlarını karşılayacak...

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Gölcük Sanayi Sitesi'nde 14 esnaf tapusunu aldı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde 14 tesis için tapular verildi. Bölgede, 14 esnaf törenle iş yerlerinin anahtarlarını aldı.

Bendevi Palandöken: Taşınan sanayi bölgelerinin yerine esnaf gelmeli!

Kent içinde kalan sanayi sitelerinin kent dışına taşınmasıyla boşalan yerlere AVM yapılmaması gerektiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken" AVM yapılması yerine esnaf getirilmeli. Çünkü, ihtiyaçtan fazla AVM yapılması esnafa zarar veriyor" dedi.

Kocaeli Derince ve Körfez'deki sanayi siteleri birleşiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında projelendirme işlemi tamamlanan yeni sanayi sitesi ile Derince ve Körfez esnafı tek çatı altında toplanacak.

Kocaeli Kartepe'de 6.6 milyon TL'ye satılık asfalt üretim tesisi!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Kartepe'de asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

kocaeli Esnaf Sanayi Sitesi projesi Haberi

kocaeli Esnaf Sanayi Sitesi projesi

SATSO ise bu site için “Organize Ticaret Bölgesi” ruhsatı alarak sanayi kümelenmesi için Sakarya’da yeni bir dönemi başlatmayı hedefliyor.


İNŞAAT MALZEMECİLERİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi daha önce Süpürgeciler ve Nakliyeciler Sanayi Sitesi ile başlattığı “Esnaf Sanayi Sitesi” çalışmalarını İnşaat Malzemecileri ile devam ettiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından sözü verilen proje için Dağdibi bölgesinde arazi çalışmaları yapılıyor. Arazinin bir kısmı için 18. Madde imar uygulaması yapılırken, arazi çalışmasının tamamlanmasının ardından inşaata başlanarak sitenin inşa edileceği kaydediliyor.


PLANLI BÜYÜME

Büyükşehir Belediyesi projeyi SATSO ile koordineli olarak hayata geçiriyor. SATSO’da bu kapsamda OSB’ler kapsamında fabrikalarda uygulanan kümelenme örneğini, bu çalışmaya da uyguluyor. İnşaat Malzemecileri Sanayi Sitesi için başvurularını yapan SATSO buraya Organize Ticaret Bölgesi olarak ruhsatlandırma yapılmasını istiyor. Böylece OSB’ler ile sanayisi planlı büyüyen Sakarya’da,...