25 / 04 / 2024

kocaeli gebze yangın

kocaeli gebze yangın

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren ağaç entegre fabrikasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Tavşanlı köyünde ağaç entegre fabrikasının kurutma bölümünde bantların aşırı ısınması nedeniyle kazanda patlama meydana geldi.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Emlak Konut Kocaeli Gebze değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO tarafından bugün Kap'a yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Kocaeli Gebze değerleme raporunu yayınladı.

Kocaeli Gebze'de icradan 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze 1. Satış Memurluğu, Kocaeli Gebze'de bulunan 3 bin 358 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. İlçe merkezine yakın konumda olan arsanın toplam satış bedeli 3 milyon 694 bin 581 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Gebze'de icradan 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze 1. Satış Memurluğu, Kocaeli Gebze'deki arsayı satışa çıkardı. 4 bin 112 metrekare olan arsanın satış fiyatı 5 milyon 756 bin 800 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Gebze 24 derslikli lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Kocaeli Gebze'de icradan 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze 2. İcra Dairesi, Kocaeli Gebze'de bulunan 16 bin 452 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. İmar planında konut ve ticaret alanında yer alan arsanın toplam satış bedeli 3 milyon 290 bin 400 TL olarak belirlendi.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli Gebze'de 56.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul 2. İflas Dairesi, Kocaeli Gebze'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 56 milyon 832 bin 745 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Gebze'de 16 derslikli kız meslek lisesi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi 5781 Ada 2 Parselde 16 derslikli kız meslek lisesi inşaatı ile çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Kocaeli Gebze TOKİ başvuru!

Kocaeli Gebze TOKİ başvuru süreci devam ediyor. Konutların hemen teslim edildiği projede kurasız başvuru önceliğine göre 1 adet konut engelli vatandaşlar için satışa sunuluyor.

Kocaeli Gebze Şekerpınarı TOKİ başvuruları bugün başladı!

16 bin 858 TL peşinatla ev sahibi olunabilen TOKİ Kocaeli Şekerpınarı Konutları'nda 1 adet konut satışa sunuluyor. Kocaeli Gebze Şekerpınarı TOKİ başvuruları bugün başladı.

kocaeli gebze yangın Haberi

kocaeli gebze yangın

Kocaeli Gebze ilçesinde faaliyet gösteren ağaç entegre fabrikasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı.


Alınan bilgiye göre, Tavşanlı köyünde ağaç entegre fabrikasının kurutma bölümünde bantların aşırı ısınması nedeniyle kazanda patlama meydana geldi.


Patlamanın etkisiyle  fabrikada meydana gelen yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans geldi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gebze, İzmit, Körfez ve Derince itfaiye ekiplerince yapılan müdahalede yangın büyümeden kontrol altına alındı.


Hafif yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. itfaiye ekiplerinin yangını soğutma çalışmaları devam ediyor.


Yangın nedeniyle fabrikada maddi hasar meydana...