18 / 04 / 2024

kocaeli gıda fabrikası

kocaeli gıda fabrikası

Kocaeli Çayırova Akse mahallesinde 2 bin 227 metrekare alana kurulan fabrika satılıyor...

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

TMSF, Baranlı Gıda'nın Kocaeli'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin Kocaeli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Alpullu Şeker Fabrikası, Binbir Gıda'nın oldu!

Şeker fabrikalarının özelleştirme süreci sürüyor. Alpullu Şeker Fabrikası için en yüksek teklifi 150 milyon TL ile Binbir Gıda verdi.

Afyon Şeker Fabrikası 725 milyona Doğuş Gıda'nın oldu!

Afyon Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini  725 milyon lira bedelle Doğuş Gıda kazandı...

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Kandıra Gıda OSB müjdesi!

Gıda Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Gıda Organize sanayi bölgesi eninde sonunda yapılacak. Bunun için mücadelemiz sürüyor” dedi...

Doygun Gıda yeni üretim hattı kuracak!

Paketli ekmek pazarının önemli firmalarından Doygun Gıda, İstanbul Kıraç'taki fabrikasında kapasite artırmak için yeni yatırım yapacak. Günlük 40 ton un işleme kapasitesi 60- 65 tona çıkacak.

BAGFAŞ Bandırma'da 2 gübre fabrikası kuracak!

250 milyon dolarlık yatırımla iki gübre fabrikası kuracak olan BAGFAŞ, Teşvik Komisyonu’nu ikna edemediği için ‘stratejik teşvik’ avantajlarından yararlanamıyor. Şirket, 2 yıldır bunun mücadelesini yapıyor. Peşini bırakmaya da niyetli değil.

Çin'de gıda fabrikasında yangın çıktı!

Şinhua ajansının haberine göre, ülkenin doğusundaki Şandong eyaletinin Şouguang kentinde faaliyet gösteren Longyüen adlı gıda fabrikasında çıkan yangında 18 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Çin'de gıda fabrikasında yangın çıktı!

Çin'de gıda fabrikasında çıkan yangında 18 kişi öldü. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü ifade edilirken, fabrika yöneticilerinin gözaltına alındığı açıklandı.Söndürülen yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Rönesans Türkmenistan'da gübre fabrikası açtı!

Rönesans Holding’in inşa ettiği Türkmenistan’ın en büyük gübre fabrikası törenle açıldı. Türkmenkimya Devlet Kuruluşu tarafından Mary şehrinde yaptırılan Amonyak ve Üre Üretim Fabrikası 1 milyar dolara mal oldu.

Gap İnşaat, Türkmenistan'a 2.gübre fabrikasını kuracak!

Çalık Holding inşaat şirketi Gap İnşaat'ın açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak 1,3 milyar dolarlık ikinci Garabogaz Gübre Fabrikasının temeli atıldı.

kocaeli gıda fabrikası Haberi

kocaeli gıda fabrikası

Kocaeli Çayırova Akse mahallesinde bulunan 2 bin 227 metrekare alana kurulan gıda fabrikası Gebze 1. İcra Müdürlüğü tarafından açık artırma suretiyle satılıyor.


2 milyon 252 bin 440 TL'ye satılacak olan gayrimenkulün satışı, 13 Kasım 2012 günü saat 10.15'de egrçekleştirilecek.



Detaylı bilgi için tıklayın




Melek...