28 / 03 / 2024

kocaeli imar istişare toplantısı

kocaeli imar istişare toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında mimar ve mühendis odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

TOGG'da flaş gelişme! Bakan Mehmet Muş bizzat katıldı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası gerçek oluyor. TOGG'un deneme üretimine Gemlik tesislerinde başlandı. Bakan Muş sosyal medya hesabından "Yerli otomobilimiz TOGG'un deneme üretimlerinin yapıldığı Gemlik Tesisini ziyaret ettik. TOGG yöneticileri ile istişare toplantısı yaptık ve test sürüşü

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Elbistan için yeni imar planı oluşturulacak!

Elbistan için en uygun ve ihtiyaçlara cevap verecek bir imar parseli oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, toplumun her kesimi ile istişare yapmaya devam edeceklerini söyledi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteğini değerlendirdi!

BTSO tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafı ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi istişare toplantısı düzenlendi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Ankara Saraçoğlu projesinde telif tartışması!

Ankara Saraçoğlu'nda restorasyon devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projenin kapsayıcı bir yaklaşımla hazırlandığını, istişare yapılıp, taleplerin alındığını kaydetti. Peki Saraçoğlu'nun mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden izin alındı mı?

Berat Albayrak'tan FİKKO açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) toplantısında, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında normalleşme sürecinde gelinen noktayı ve küresel gelişmeleri istişare ettiklerini aktardı.

Kentsel dönüşüm alt komisyonu kuruldu!

Belediye temsilcileriyle bir araya gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başkanlığında yaptığımız 'Kentsel dönüşüm istişare toplantısı'nda kararlaştırdığımız alt komisyonumuzu kurduk" dedi...

Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, "UNESCO ve Diyarbakır" konulu istişare toplantısında, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yıkılan ve yakılan Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor" dedi...

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Antalya'da okul kantincileri kiralardan dertli!

AESOB ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı öncesi kantinci esnafıyla istişare ve değerlendirme toplantısında buluşan kantinciler kiralardan dertli. 

kocaeli imar istişare toplantısı Haberi

kocaeli imar istişare toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme toplantısında Mimarlar ve Mühendisler odalarının temsilcileriyle bir araya geldi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan Sardunya nikah salonunda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Güner, belediye meclis üyeleri, oda temsilcileri, imar müdürleri ve çalışanları katıldı.

GEBZE FARKLI BİR YAPIYA SAHİP

Toplantının açılışında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçe belediyelerinin yönetmelik olarak Büyükşehir Belediyesine bağlı olduğuna dikkat çekti. Başkan Köşker, “Biz yerelde sizlerle sürekli istişare halindeyiz. Sizlerin taleplerini, önerilerini dinliyoruz. Büyükşehir’in yönetmelikleri doğrultusunda hareket etmek durumundayız. Bugün burada Kocaeli...