26 / 04 / 2024

TOGG'da flaş gelişme! Bakan Mehmet Muş bizzat katıldı!

TOGG'da flaş gelişme! Bakan Mehmet Muş bizzat katıldı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası gerçek oluyor. TOGG'un deneme üretimine Gemlik tesislerinde başlandı. Bakan Muş sosyal medya hesabından "Yerli otomobilimiz TOGG'un deneme üretimlerinin yapıldığı Gemlik Tesisini ziyaret ettik. TOGG yöneticileri ile istişare toplantısı yaptık ve test sürüşü



Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklmada deneme üretimine Gemlik tesisinde başlandığı ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile birlikte test sürüşü gerçekleştirildiği duyuruldu.

Test sürüşünden özel video paylaşıldı

Üretim çalışmalarının ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un test sürüşünün yer aldığı videolu paylaşımda, "Bu ayki Yönetim Kurulu toplantımızı deneme üretimlerine başladığımız Gemlik tesisimizde gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından tesislerimizi ziyaret eden Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş ile bir istişare toplantısı ve test sürüşü düzenledik" ifadelerine yer verildi.

Bu yıl sonu seri üretim başlıyor

TOGG da flaş gelişme! Bakan Mehmet Muş bizzat katıldı!

29 Ekim'de Togg tesisinin seri üretime hazır hale gelmesi planlanıyor. Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye'ye ait milli küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak hedefiyle yola çıkan Togg, 2022 yılının son çeyreğinde seri üretime hazır hale gelmesi bekleniyor.


Geri Dön