19 / 04 / 2024

Kocaeli İzmit Garı Köprüsü

Kocaeli İzmit Garı Köprüsü

2 ay gibi bir sürede tamamlanması beklenen Kocaeli İzmit Garı Köprüsü için hummalı bir çalışma başladı ancak bu çalışmalar da aylardır durmuş durumda.

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 13 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

TOKİ'nin o ildeki başvuruları bugün sona eriyor! 2.595 TL taksitle ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. İşte detaylar...

İzmit'te kripto para üretilen eve baskın yapıldı!

Kocaeli İzmit'te yer alan bir eve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri bulundu.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit 1105 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit 1105 konut ihalesini yaron saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

Kocaeli İzmit Garı Köprüsü Haberi

Kocaeli İzmit Garı Köprüsü

Devlet Demiryolları tarafından 2014 yılında Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin tamamlanmasının ardından İzmit Garı’nda köprü yapım çalışmaları başlamıştı. 2 yıl önce başlanan çalışmalar, çelik konstrüksiyon işlemi tamamlandıktan sonra her şey durdu. İçinde yemek yenecek restoran ve kafelerin olması planlanan köprü için 2015 yılında ihaleye çıkıldı. TCDD Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihaleye aynı yıl yer teslimi yapıldı. Ancak bilinmeyen bir sebeple ihale sonrasında da çalışmalar başlamadı.


Vatandaşların İzmit sahiline ulaşımını da kolaylaştırması beklenen köprünün neden halen tamamlanamadığı bilinmiyor. Yüksek hızlı tren faaliyete geçtiği halde, sahil şeridine geçişi sağlayacak olan üst geçidin tamamlanmayışı gar yetkililerini ve vatandaşları da sıkıntıya sokmuştu.


Temmuz 2015’te tekrar ihaleye çıkan TCDD Genel Müdürlüğü, kazanan firmaya işi teslim etti. 2 ay gibi bir sürede tamamlanması beklenen köprü için hummalı bir...