25 / 04 / 2024

kocaeli karamürsel konut projeleri

kocaeli karamürsel konut projeleri

Karamürsel'de 384 konut 61 bin YTL ile 145 bin YTL arasında satışa çıkartıldı. Temeli önümüzdeki günlerde atılacak konutlar 20 ayda tamamlanacak.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

TOKİ'den Kocaeli’ne 534 konut ve 40 dükkan!

Yeni projelerine kaldığı yerden devam eden son derece hızlı bir çalışmanın içinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Projesi’nin ihalesini 28 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Kocaeli’nde kaç konut inşa edilecek? Kocaeli’nde hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar.

TOKİ'den Kocaeli'ye 114 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 115 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

SGK'dan Kocaeli'de satılık 17 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli ili, Karamürsel ve İzmit ilçelerinde yer alan 17 gayrimenkulü satıyor...

Kocaeli'de ağır hasarlı bina kalmayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Karamürsel'de hasarlı binaların yıkımını inceledi.

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Karamürsel, Gölcük, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü 32 milyon 574 bin 450 TL'ye satıyor...

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

kocaeli karamürsel konut projeleri Haberi

kocaeli karamürsel konut projeleri

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'de belediye iştiraki Kent Konut A.Ş. tarafından 47 bin 665 metrekarelik alan üzerinde yaptırılacak 384 konutun tanıtımı için toplantı düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantısında, Karamürsel'in, Kocaeli'nin bir incisi olduğunu söyledi.

Çocukluğumdan beri Karamürsel için iyi işler yapmayı istediğini ifade eden Karaosmanoğlu, bu isteğinin yıllar sonra gerçekleştiğini belirterek, "Bugün çok mutluyum. Bu kente hizmet etmek bana nasip oldu" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çerçevesinde başlattığı 20 bin konut hedefine doğru hızlı ve emin adımlarla ilerlediklerini anlatan Karaosmanoğlu, şunları kaydetti:

"Karamürsel planlama yönünden diğer ilçelerimize göre daha düzenli. Biz de konutları yaparken Karamürsel'in doğal güzelliğine ilk plana aldık.

Karamürsel'in güzelliklerine güzellik katmak istedik. Amacımız doğrultusunda çalıştığımıza inanıyorum....