26 / 04 / 2024

kocaeli körfezkent projesi

kocaeli körfezkent projesi

Emlak Konut'un Kocaeli'nde inşa ettiği 5 sitelik Körfezkent'te 2+1 daireler 75 bin YTL'ye satılıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor... İşte TOK Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için tarih belli oldu! 530 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez 2023 projesinin ihale tarihini açıkladı. 

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesi için düğmeye bastı. Körfez TOKİ projesinin ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Körfez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Körfez 2022 sosyal konut projesi...

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Körfezkent 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

kocaeli körfezkent projesi Haberi

kocaeli körfezkent projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştirakleri Emlak Konut ve Emlak Pazarlama İnşaat, Körfez'de beş sitede 3 bin 500 konuttan oluşan 'Körfezkent' inşa ediyor. Projede; kreş, ilköğretim okulu, lise, sağlık tesisi ile spor tesisleri de yer alacak. İki ayrı tipte 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projede fiyatlar, 75 bin YTL'den başlıyor. Vakıfbank ile yapılan anlaşma kapsamında peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılırken, vadeler 120 aya kadar çıkıyor. Düşük faiz ve kredi ile ödeme kolaylığı sağlanan, Kasım 2007'de başlayan Körfezkent projesinin ilk etabının, bu yıl içinde bitmesi öngörülüyor. 114 metrekarelik 3+1 ve 87 metrekarelik 2+1 konutlardan oluşan birinci etaptaki dairelerde görüntülü interkom sistemi, kombi, çelik kapı, ısı kontrol kaplamalı çift camlar, ısı ve ses yalıtımı, laminant dolap ve mutfaklarda gaz...