29 / 03 / 2024

Kocaeli ulaşım projelerinde son durum

Kocaeli ulaşım projelerinde son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Müdürü Ahmet Çelebi, Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısında yaptığı sunumda, 19 Ekim'de Akçaray'ın temel atma törenini gerçekleştireceklerini duyurdu.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli'de ulaşım için yeni sistem kurulacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, hızlı, güvenli ve konforlu ulaşımı kent geneline yaymak amacıyla oluşturulan kısa süreli ve uzun süreli projeleri anlattı. Büyükakın, yeni bir sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul projelerinde en önemli tercih kriteri ulaşım!

Dr. Gökhan Taş, gayrimenkul alırken en önemli tercih kriterlerinden birinin ulaşım olduğunu belirterek, insanların ulaşıma yakın projelere, varolan inşaatı bitmiş gayrimenkulden daha fazla para vermeyi göze aldığını söyledi.

İzmit ulaşım projelerinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit'teki ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Kocaeli'de ulaşım projeleri hızla devam ediyor!

Ulaşım imkanlarının konforlu ve rahat sağlanması için birçok projeye imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje çalışmaları hızla sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımına 2015'te de devam edecek!

"Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımını kaldırıyor" şeklinde yorumlanan haberlere Kocaeli Büyükşehir Başkan danışmanı Ömer Polat açıklama yaptı ve deniz ulaşımının 2015 yılında da devam edeceğini belirtti...

Kocaeli'de 10 ayda 549 bin 594 kişi deniz ulaşımını kullandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bu yılın ilk 10 ayında deniz ulaşımında toplam 549 bin 594 kişinin taşındığını kaydetti.

SmartSoft Hindistan’ın ulaşım projelerinde danışmanlık hizmeti verecek!

Cardtek Group şirketlerinden SmartSoft geçtiğimiz, aylarda Asya’nın Silikon Vadisi olarak bilinen Hindistan’ın Bangalore şehrindeki 8 milyon yolcunun ulaşımını ön ödemeli kartla yapmalarını sağlayan projeyi başlatmıştı.

Kocaeli ulaşım projelerinde son durum Haberi

Kocaeli ulaşım projelerinde son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Müdürü Ahmet Çelebi, Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısında yaptığı sunumda, 19 Ekim'de Akçaray'ın temel atma törenini gerçekleştireceklerini duyurdu. Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısı, Kocaeli Valiliği binasında bulunan Akçakoca Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun Tataristan Cumhurbaşkanı ile Gebze'de ziyaretlere iştirak etmesi nedeniyle katılım sağlayamadığı toplantının başkanlığını Kocaeli Vali Yardımcısı Adnan Çimen üstlendi. Toplantıya; il müdürleri, 12 ilçenin kaymakamları, belediye başkanları katılım gösterdi. Toplantıda, 3. dönem sonunda kamu yatırımlarının değerlendirilmesi, ilimiz için önem taşıyan projelerin sunumlarının yapılması, Kuzey Marmara Otoyolu Şile, Ağva, Kandıra, Projesi, Körfez Geçiş Köprüsü Projesi, Sekapark - Tramvay Hattı Projesi, Bilişim Vadisi Projesi ve İl koordinasyonu gereken projelerin yer aldığı gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda...