02 / 05 / 2024

kocaelideki meydanlar

kocaelideki meydanlar

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Kocaeli eski valilik binasına ilk kepçe vuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım işlemine başlanan eski valilik binasının 2 hafta sürecek çalışmalarının ardından 7 dönümlük alanın altı 300 araçlık ücretsiz otopark, üstü ise kent meydanı olması planlanıyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 196 memur alımı yapıyor! KPSS taban puan şartı yok! Memur olmak isteyenlere müjde!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi kendi bünyesinde çalıştırmak üzere KPSS şartı olmadan, 196 memur alımı yapacağını açıkladı. Peki Devlet Hava Meydanları İşletmesi başvuru şartları...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımına başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen o şartlar!

İBB'nin İstanbul'daki meydanlar için yaptığı oylamada sonuçlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Taksim ve Bakırköy Meydanları ile Salacak Sahili’nin tasarım yarışmasında oylama sonuçları da belli oldu. 350 binden fazla kişinin oy kullandığı yarışmada Taksim için en fazla oy alan proje, 15 numaralı proje oldu.

İstanbul meydanları için kazanan tasarımlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin; Taksim ve Bakırköy meydanları ve Üsküdar Salacak Sahili tasarımı için başlattığı oylama sona erdi. 352 bin 784 kişinin oy kullandığı yarışmada en beğenilen projeler seçildi. 

Devlet Hava Meydanları yurtdışına açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğüne, Türkiye dışında şirket kurma yetkisi verildiğini söyleyerek, "DHMİ artık küresel marka haline gelecek." dedi.

Beyazıt ve Çemberlitaş meydanları yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarihi Yarımada'nın önemli noktaları arasında yer alan Beyazıt ve Çemberlitaş meydanları ile buralara erişim sağlayan caddelerin yeniden düzenlemesini gerçekleştiriyor.

Alaçam ve Yakakent meydanlarına kavuştu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine önem veren projelerini sürdürmeye devam ediyor. Alaçam ve Yakakent ilçelerinde meydan düzenlemeleri tamamlanırken meydanların çevresinde yapılan peyzaj çalışmaları ile ilçelere modern bir görünüm kazandırıldı.

1942 yılında Galatasaray ve Tünel meydanları imar edilecek!

1942 yılında İstanbul Belediyesi, Prost planı mucibince Galatasaray ve Tünel meydanlarını imar edecekmiş. Her iki meydan genişletilecekmiş ve Tünel Meydanı'nda yapılacak istimlakler sonrası meydandan deniz görülebilecekmiş.

İstanbul'un meydanları merkezden yönetilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce geliştirilecek "Meydan Yönetim Sistemi" sayesinde meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden idare edilecek.

Osmangazi'de çarşı ve meydanlar dönüşümle yenilenecek!

Osmangazi, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren çarşı ve meydanlarını kentsel dönüşüm projeleriyle yeniliyor. Belediye Tarihi Bursa Evleri Kültür Adası, Panorama Bursa 1326 Müzesi gibi projeleri de hayata geçirecek.

İstanbul'un meydanları ücretli olacak!

Trafik sorununa radikal çözüm arayan Büyükşehir Belediyesi Londra'daki bölge ücretlendirmesi uygulamasını inceliyor. Proje hayata geçirilirse Fatih, Aksaray, Beşiktaş, Taksim, Bakırköy, Üsküdar ve Kadıköy meydanlarına araçla girenlerden ücret alınacak..

Hatay Havalimanı'na garaj binası yapılacak! İhalesi 23 Ekim'de!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü; Hatay Havalimanı garaj binası yapılması işini 23 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İş 300 gün sürecek.

Yuvacık’ta kent meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köyleri kent meydanları ile kavuşturmaya devam ediyor. Başiskele Belediyesi ile birlikte devam eden çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi tarafından Yuvacık Yakacık Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi’nde kamulaştırmaya başladı!

kocaelideki meydanlar Haberi

kocaelideki meydanlar

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesinde kent meydanı çalışması yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki yapımı süren kent meydanı çalışmaları 30 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor. Kartepe Kent Meydanı Gebze, Dilovası, Başiskele, Karamürsel ve İzmit’ten sonra ilçelere inşa edilen altıncı meydan olacak. Kent meydanı çalışması Kartepe Belediyesi Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası’nı kapsayacak şekilde gerçekleştiriliyor.

SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


Saha çalışmaları süren meydanda stabilize serim işleri ve menfez betonarme imalatı sürüyor. Betonarme işleri yapımı devam eden kafelerin çelik imalatına başlanacak. 100 metrelik kısmın tamamı biterken kalan 100 metrenin 25 metresine grobetonu da atıldı. 75 metrenin perde imalatı ise devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kaymakamlık arası taş dolgu yapılarak sıkılaştırma işlemi tamamlandı.

3 KAFETERYASI BULUNUYOR


İçerisinde...