25 / 04 / 2024

kocasinan yatırımları

kocasinan yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar hayata geçirecek.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis müjdesi!

Kocasinan’ı inşa ettikleri yeni yapılarla modern bir kent görünümüne kavuşturduklarını söyleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yeni sosyal tesislerin de müjdesini verdi.

Kayseri Kocasinan'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Göreve geldiği günden bu yana Kocasinan’ı adım adım gezerek sıkmadık el, almadık gönül bırakmayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın çehresinin yatırımlarla değiştiğini söyledi.

Kocasinan'a 2 dev sağlık yatırımı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Beşparmak ve Turgutreis Mahallerinde inşaatı süren Aile Sağlık Merkezi’nde incelemeler yaptı. 

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Kocasinan sakinlerine daha kaliteli hizmet için yeni projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, bu defa da Yenişehir Mahallesi’ne sosyal tesis ve pazar yeri kazandırıyor.  

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Kocasinan dev yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, inşaatı devam eden Kayseri Bölge Hastanesi’ni inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, dev yatırımlar ve projeler ile Kocasinan’ın, her alanda cazibe merkezi haline dönüştüğünü belirtti.

Kayseri Kocasinan yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in 2017 yılını planlamak için ilçe belediye başkanlarıyla yapmış olduğu yatırım toplantıları Kocasinan Belediyesi ile devam etti.

Kocasinan'ın 2017 yatırımları planlanıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2017 yılında yapılacak olan yatırım ve projelerle ilgili birim müdürleriyle istişare toplantılarına devam ediyor.

Kocasinan'ın kırsal mahalleleri cazibe merkezi oluyor!

Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahalleri de cazibe merkezi haline dönüştürmek için hizmet atağını sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Düver Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kayseri Kocasinan'ın çehresi baştan aşağı değişiyor!

Modern belediyecilik anlayışıyla hizmet atağını sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekanlar sunmak için sonbaharda da projelere hız verdi.

Kocasinan İstasyon Mahallesi yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İstasyon Mahallesi Kaldırım Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kocasinan'daki arsalar 12 Nisan'da satılacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, büyüyen, gelişen, değişen ve yenilenen Kocasinan'da vatandaşın ihtiyacını karşılamak amacıyla ürettikleri çeşitli nitelikteki arsaları 12 Nisan 2016 Salı Günü ihaleyle satacaklarını söyledi.

Kocasinan'a 956 bin TL'lik futbol sahası!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgedeki futbol sahası sayısını arttırmaya devam ettikleri belirtti. Kocasinan Belediyesi bu çerçevede 10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapım işi ihale etti.

Kocasinan 2016'da şantiyeye dönecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi için son derece verimli geçen 2015'i 2016 yılında çok ciddi projeleri gerçekleştirerek aşacaklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in 2017 yılını planlamak için ilçe belediye başkanlarıyla yapmış olduğu yatırım toplantıları Kocasinan Belediyesi ile devam etti.

Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 165 milyon dolara geriledi!

Yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 oranında azalarak 165 milyon dolara geriledi

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

kocasinan yatırımları Haberi

kocasinan yatırımları

Kentsel dönüşümü sosyal dönüşümle beraber gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar inşa edecek.

Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sağlık alanındaki yatırımlarla da Türkiye’ye örnek oldukları dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında mahalleye yeni bir Aile Sağlık Merkezi yapılacağını açıkladı.

Kentsel dönüşümle beraber sosyal odaklı projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, her mahallenin ihtiyacına göre yeni tesis ve hizmetler kazandırdıklarını söyledi. Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dönüşümü sürdürdüklerini dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, şöyle konuştu: “Yunus Emre Mahallemizde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandığında bölgenin çehresi değişecek. Özellikle ihtiyaç olan mahallelerde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşümle Kocasinan’ımız, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacak. Dönüşümle birlikte bu bölgede ihtiyaç duyulan Aile Sağlık...