29 / 03 / 2024

Kocasinan'a 2 dev sağlık yatırımı!

Kocasinan'a 2 dev sağlık yatırımı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Beşparmak ve Turgutreis Mahallerinde inşaatı süren Aile Sağlık Merkezi’nde incelemeler yaptı. 



Kayserililerin yaşam kalitesini yükseltmek için dev sağlık yatırımları hayata geçirenKocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  inşaatı süren Aile Sağlık Merkezi’nde incelemeler yaptı. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan incelemeler sırasında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail Kılıç da eşlik etti. Bir hayırsever ’in katkısıyla, Beşparmak Mahallesi’nde inşaatı devam eden Aile Sağlık Merkezi’ndeki çalışmaları inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililere daha güzel hizmetler vermek için yoğun gayret sarf ettiklerini belirtti. 

Başkan Çolakbayrakdar , “Daha önce hizmet vermekte olan Aile Sağlığı Merkezi; uygun şartlarda olmadığından dolayı yenilenmesi gerekiyordu. Bir hayırseverimizin desteği ile birlikte mahallemize daha çağdaş normlarda bir sağlık merkezi yapılması için çalışmalara başlamıştık. İnşallah önümüzdeki günlerde sağlık merkezi hizmete girerek bu bölgede yaşayan hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Kamunun ihtiyacı olan gerek sağlık merkezleri, okullar ve benzeri yapılarla ilgili Kocasinan Belediyesi olarak bizim bünyemizde ve hayırseverlerimizin katkılarıyla Kocasinan'ımızın her mahallesinde olduğu gibi bu örnekler de gün yüzüne çıkmaktadır. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Rabb'imden hayır sahiplerine daha çok vermesini ve bölge sakinlerimizin bu tesisi sağlıklı günler de kullanmalarını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Kocasinan için her alanda yatırımları artırarak, çalışmaya devam edeceklerini de belirtti.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ise sağlık konusunda desteklerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini sunarak, “Buradaki Aile Sağlığı Merkezi’nde psikolog ve diyetisyen gibi birimlerin bulunacağı hizmetler planlıyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra Kocasinan Belediyesi tarafından Turgutreis Mahallesi’ne bin 800 metrekare alanda hayata geçirilen Aile Sağlık Merkezi’ndeki çalışmaları denetleyen Başkan Çolakbayrakdar ve Ali Ramazan Benli, yetkililerden bilgiler aldı. 

Başkan Çolakbayrakdar, mahallelerin ihtiyaçlarına göre hizmetler ürettiklerini belirterek, “Sağlık Merkezimiz açıldığı zaman, komşu mahallelere de hizmet verecek. Şimdiden bölge sakinlerine, Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
 


Geri Dön