27 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Kocasinan sakinlerine daha kaliteli hizmet için yeni projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, bu defa da Yenişehir Mahallesi’ne sosyal tesis ve pazar yeri kazandırıyor.  



Kocasinan’ı günden güne modern ve konforlu bir ilçe haline getiren Kocasinan Belediyesi, yeni bir yatırım için düğmeye bastı. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre Yenişehir ilçesinde hayata geçirilecek olan sosyal bir tesisin inşaatı başladı.

Hayata geçirilecek olan sosyal tesisin içerisinde; vatandaşların alışveriş yaparken dinlenmeleri için kafeteryalar, aktivite için derslikler ve özel günleri için düğün salonu bulunan sosyal bir yaşam merkezi yer alıyor. Yeni yapılacak pazar yeri ile de vatandaşlar nezih bir ortamda alışverişlerini yapma imkanına sahip olmuş olacak. Yeni tesis çalışmalarını yerinde denetleyen Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar; “Yeni Kocasinan için bir sosyal tesis ve pazar yeri de Yenişehir Mahallemize kazandırıyoruz. Burada pazarcı esnafımız, iyi bir ortamda ticaret yaparken, vatandaşlarımızda aynı şekilde huzurlu bir ortamda alış-veriş yapabilme imkanına sahip olacak. Bunun yanında Kocasinan Akademi’nin yeni bir tesisi olacak. Yeni tesis, sosyal ve kültürel anlamda mahalleye büyük bir kazanım sağlayacak. Hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın yüzü gülecek. Tesisimizin şimdiden bölge sakinlerimize ve esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, tesisin ve pazar yerinin bölge sakinlerinin yaşam standardını yükselteceğini de söyledi.
 


Geri Dön