20 / 04 / 2024

koçtaş açık mı

koçtaş açık mı

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 24 Mart 2020 tarihinde geçici olarak kapatma kararı aldığı mağazalarını yeniden açtı.

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri...

Bayramda AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. 'AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılacak? İşte Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

Koçtaş yılbaşında açık mı?

Koçtaş, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş yılbaşında açık mı? Koçtaş yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Koçtaş Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı!

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı.Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre şirketin 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve bu yıl altıncı kez düzenlediği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda başvurular başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı. Koçtaş konuyla ile ilgili açıklama yaptı.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.Yarışmanın bu yılki konusu bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için yaşam alanı tasarımı olarak belirlendi.

Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Koçtaş hafta içi hergün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Koçtaş bayramda kaçta açılacak? Koçtaş Kurban Bayramı'nda kaçta açılıyor?

İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Optimum Outlet hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?İstanbul Optimum Outlet bayramda kaça kadar açık? İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda kaçta açılıyor?

koçtaş açık mı Haberi

koçtaş açık mı


Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, 19 Mart 2020 tarihinde AVM mağazalarını, 24 Mart 2020 tarihinde ise tüm mağazalarını geçici olarak kapatma kararı alan Koçtaş, 4 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren 24 ildeki 19 Koçtaş ve 32 Koçtaş Fix olmak üzere toplamda 51 mağazası ile yeniden hizmet veriyor.

Müşterilerin evlerinde ihtiyaç duyabilecekleri temel ürünleri sağlamak ve ustaların malzeme ihtiyaçlarını karşılamak için, 11:00-19:00 saatleri arasında açık olacak  olanseçili mağazalarda, hijyen ve temizlik standartları en yüksek seviyede uygulanarak öncelikle çalışanların ve tüm müşterilerin sağlığına da azami özen gösteriliyor.

Koçtaş mağazalarının yeniden hizmet vermesiyle ilgili açıklamalar yapan Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu: “Geçici olarak kapandığımız tarihten bugüne kadar çok yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu süreçte iştiraki olduğumuz Koç Holding ve uluslararası...