25 / 04 / 2024

Koçtaş büyüme hedefi

Koçtaş büyüme hedefi

Geçtiğimiz yılı yüzde 10 büyüme ile kapatan ev geliştirme sektörü oyuncusu Koçtaş, 50 milyon TL yatırım yapacak ve yılı 46 mağaza ile kapatacak. Şirketin hedefi yüzde 10 büyümeyi aşmak.

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?

İnşaat malzemesi sektöründe 2021’de yüzde 6-7 büyüme bekleniyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 2020 yılında dalgalı bir grafik izleyen sektörde 2021'de yüzde 6-7 büyüme öngördüklerini belirtti.

2021'de konutta büyüme hedefi yüzde 3.40!

2021 bütçesi çerçevesinde kamu yatırım büyümesinde konutta yüzde 3.40, özel sektör yatırımı kapsamında da konutta yüzde 3.16 büyüme hedefleniyor.

İnşaat malzemeleri sanayisi ilk 9 ayı büyüme ile tamamladı!

Tayfun Küçükoğlu, “İlk çeyrekte yüzde 8,1 büyüyen, ikinci çeyrekte pandeminin etkisiyle yüzde 8 gerileyen, daha sonra üçüncü çeyrekte güçlü toparlanma yaşayan inşaat malzemeleri sanayimiz ilk 9 ayı tahminlerimizin ve beklentilerimizin üzerinde büyüme ile tamamladı" dedi.

Çimsa'dan yıl bazında yüzde 40 büyüme hedefi!

Çimsa'nın AR-GE merkezi Formülhane, çimento kullanıcılarının ihtiyaçları için global bir çözüm merkezi oldu. AR-GE harcamalarını da artırdıklarını belirten Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan, “Yıllar bazında yüzde 35-40 büyüme trendi ile ülke ekonomisi için katma değerli çalışmaları sürdürüyoruz" dedi...

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's: Türkiye'nin 2020'de yüzde 5'lik büyüme hedefi var!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'nin Yeni Ekonomik Programı'ndaki (YEP) büyüme hedeflerinin makro dengesizlikleri artırabileceğini aktardı.

Süzer Grubu'nun veliahtlarından büyüme hedefi!

Süzer Grubu'nun veliahtlarından Serhan Süzer, Seyfi Erol ve Levent ilhaner'in ortaklığında kurulan Moka Ödeme Kuruluşu, 2019 yılında yüzde 80 büyüme hedefledi.

Mahmut Asmalı: Bol para ile büyüme bitti, şimdi sahada koşma zamanı!

AK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı "Türkiye’de artık bol para ile büyüme dönemi sona ermiştir. Tabi ki elimiz kolumuz da bağlı değil. Fırsatları ortaya çıkaracak girişimlerde bulunmak durumundayız. Bana göre şimdi oturma değil, sahada koşturma zamanıdır’’ dedi...

İnşaat sektörüne büyüme teşviği!

Hükümet, konut ve inşaat sektöründeki gerilemenin büyüme üzerindeki etkisini gidermek için başta KDV ve tapu harçlarında indirim, yabancıların 250 bin dolara kadar gayrimenkul alımına vatandaşlık hakkı tanıması gibi kararlarla sektörü teşvik etmeye çalışıyor.

FuzulEv’de hedef sürdürülebilir büyüme!

Kurulduğu günden bu yana gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle adından sıklıkla söz ettiren FuzulEv, sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda Türkiye’nin her bölgesinde şubeleşmek adına çalışıyor. 

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed Abdelmaksoud tarafından kuruldu. 

Daikin'den yüzde 18 büyüme hedefi!

İklimlendirme şirketi Daikin, cirosunu yüzde 34 arttırdı. Toplam cirosu 1 milyar liraya ulaşan Daikin, bu yıl için de yüzde 18 büyüme hedefliyor.

2017'de büyüme için planlar hazır!

"Daha Güçlü Türkiye" için ellerini taşın altına koymaya hazırlanan gayrimenkul şirketleri yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor. Yeni dönem büyüme stratejilerini ülke büyümesini desteklemek üzere yeniden inşa ediyorlar.

Koçtaş büyüme hedefi Haberi

Koçtaş büyüme hedefi

Geçtiğimiz günlerde Samsun’da 44’üncü mağazasını açan ev geliştirme perakendecisi Koçtaş, bu yıl biri Diyarbakır diğeri de İstanbul’da olmak üzere 2 yeni mağaza daha açacak. Yılı 46 mağaza ile kapatacaklarını anlatan Genel Müdür Alp Özpamukçu, 50 milyon TL yatırım yapacaklarını belirtti. Şirketin hedefi yatırımların da etkisi ile büyümede yüzde 10’u aşmak. Perakende sektörü gerek kurdaki oynaklık gerek tüketici güveni ve gerekse taksit sınırlandırması nedeni ile geçtiğimiz yıllara oranla düşük ilerliyor. Bunun yanına bir de hava faktörünün eklendiğini anlatan Özpamukçu, “Sene başından beri perakende sektörünün genelinde dalgalı bir seyir var. Hava faktörü oldukça etkili oldu. Perakende sektörü büyümesine baktığımızda enfl asyondan arındırılmış sabit rakamlara göre, toplam perakende sektörü yüzde 4 büyüdü. Gıda perakendesinde bu rakam yüzde 4.7 iken gıda dışında yüzde...