23 / 04 / 2024

Köfteci Ramiz yurtdışı şubeleri

Köfteci Ramiz yurtdışı şubeleri

Halen 140 şubede hizmet veren firmalarının yurt genelinde şubeler açmaya devam edeceğini anlatan Bülent Taşkınlar, tüm restoranlarında 2 bin 100 kişinin istihdam edildiğini dile getirdi.

Çiğ köfte zincirleri 50 ülkeye yayıldı!

Türkiye'de büyük ilgi gören çiğ köfte piyasası dünyada da markalaşmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok girişimci 50’den fazla ülkede çiğ köfteci dükkanı açtı...

Köfteci Yusuf Fenerbahçe'de şube açıyor!

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Mimar Ufuk Bahar İngiltere'de 500 projeye imza attı!

Türkiye'de başladığı mimarlık eğitimini yurtdışında tamamlayıp İnglitere'de kendi mimarlık ofisi Urbanist Architecture'yi kuran Ufuk Bahar, 500'e yakın projeyi hayata geçirdi.

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu. 

Köfteci Ramiz 20 yeni şube açacak!

Türkiye'de 151 şubeye ulaşan Köfteci Ramiz, 20 milyon TL yatırımla Akhisar'da yeni bir tesis kuruyor. Sucuk, sosis gibi işlenmiş et ürünlerine girmeye hazırlanan şirket, ayrıca kilo ile köfte ve et satılan 'Kilogram' isimli yeni markasıyla Türkiye'ye yayılmayı planlıyor.

Ramiz Köfte bu yıl 15 şube açacak!

Ramiz Köfte, 2017 sonuna kadar 15 yeni şube açmayı planlıyor. Ramiz A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Taşkınlar, "Yıl sonuna kadar 160 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Türkiye Varlık Fonu ilk etapta 25 milyar dolar getirecek!

Türkiye Varlık Fonu’nun yurtdışından kaynak temininde proje bazlı finansman yöntemini kullanması, ülke bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemde ziyaret ettiği Körfez ülkeleri ve Rusya’nın ön plana çıkması bekleniyor.

Müteahhitler yurtdışında 10 yıllık büyüme ivmesini kaybetti!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde son 10 yılda kazanılan hızlı büyüme ivmesinin 2016 yılında kaybedildiğini belirtti. Varlık Fonu'nun kuruluşuyla altyapı yatırımları ve inşaat sektörü için olumlu bir etki yaratabileceği düşünülüyor.

Şarık Tara: Tecrübeye değil, gençlere güvenin!

Enka’nın onursal başkanı Şarık Tara,şirketlerin yurtdışında başardı olmalarının en önemli adımının dürüstlük olduğunu söylüyor. Yeni Türkiye’de başarıya giden yolda gençliğin enerjisinin de önemli olacağını anlatan Tara, “Başarı için tecrübeye değil, gençliğin dinamizmine güvenin” diyor.

200 köfteci tabela indirecek!

'Sultanahmet Köftecisi' markasının izinsiz kullanımı gerekçesiyle açılan dava Tezçakın ailesi lehine sonuçlandı. Özellikle AVM'lerde yer alan 200 şubeli köfteci zincirinin 7 gün içinde tabela indirmesi gerekiyor.

2015'te 99.1 milyon TL yurtdışı çıkış harcı TOKİ’ye aktarıldı!

2015’te yurtdışı çıkış harcından 99.1 milyon TL gelir elde edildi. Maliye Bakanı, harç gelirlerinin TOKİ’ye aktarıldığını hatırlattı. Ağbal, yurtdışı çıkış harcından 2015’te 99 milyon 135 bin TL tahsil edildiğini kaydetti.

ANFAŞ, yurtdışı tanıtımlarıyla kış turizmine ivme kazandıracak!

ANFAŞ, yaptığı yurtdışı tanıtımla kış turizmine de ivme kazandıracak. Hedef kış aylarında gelen turist sayısını iki katına çıkartmak ve 5 yılda 1 milyon turiste ulaşmak

Köfteci Ramiz yurtdışı şubeleri Haberi

Köfteci Ramiz yurtdışı şubeleri


Temelleri küçük bir köfteci dükkanında atılan Köfteci Ramiz, bugün itibarıyla 27 ilde, 140 şube ile hizmet veriyor. Köfteci Ramiz Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Taşkınlar, bundan 86 yü önce küçük bir köfte dükkanında kurulan firmanın bugün itibarıyla günlük 4 ton et işlediğini bilgisini verdi. Halen 140 şubede hizmet veren firmalarının yurt genelinde şubeler açmaya devam edeceğini anlatan Taşkınlar, tüm restoranlarında 2 bin 100 kişinin istihdam edildiğini dile getirdi. 

İlk kuruldukları yıllarda sadece kırmızı eti kullandıklarına dikkat çeken Bülent Taşkınlar, artık restoranlarında beyaz et çeşitlerinin de bulunduğunu dile getirdi. 

Firmanın kurucusu Ramiz Taşkınlar'm 1928 yılında, Akhisar'da küçük bir dükkanla işe başladığını anımsatan Bülent Taşkınlar, "Burada sadece köfte ve tatlı üretimi yapılıyordu. Ancak 2006 yılı sonrasında verilen franchiselerle birlikte hızlı bir büyüme sürecine girdik....