27 / 04 / 2024

Köfteci Ramiz yeni şubeler açmaya devam edecek!

 Köfteci Ramiz yeni şubeler açmaya devam edecek!

Halen 140 şubede hizmet veren firmalarının yurt genelinde şubeler açmaya devam edeceğini anlatan Bülent Taşkınlar, tüm restoranlarında 2 bin 100 kişinin istihdam edildiğini dile getirdi.




Temelleri küçük bir köfteci dükkanında atılan Köfteci Ramiz, bugün itibarıyla 27 ilde, 140 şube ile hizmet veriyor. Köfteci Ramiz Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Taşkınlar, bundan 86 yü önce küçük bir köfte dükkanında kurulan firmanın bugün itibarıyla günlük 4 ton et işlediğini bilgisini verdi. Halen 140 şubede hizmet veren firmalarının yurt genelinde şubeler açmaya devam edeceğini anlatan Taşkınlar, tüm restoranlarında 2 bin 100 kişinin istihdam edildiğini dile getirdi. 

İlk kuruldukları yıllarda sadece kırmızı eti kullandıklarına dikkat çeken Bülent Taşkınlar, artık restoranlarında beyaz et çeşitlerinin de bulunduğunu dile getirdi. 

Firmanın kurucusu Ramiz Taşkınlar'm 1928 yılında, Akhisar'da küçük bir dükkanla işe başladığını anımsatan Bülent Taşkınlar, "Burada sadece köfte ve tatlı üretimi yapılıyordu. Ancak 2006 yılı sonrasında verilen franchiselerle birlikte hızlı bir büyüme sürecine girdik. Şu an yeni üretim tesisimizde 150'den fazla personelle ve günlük ortalama 4 tonluk et işleme kapasitesiyle çalışıyoruz. Üretim tesisimizde kırmızı et ve beyaz et işleniyor" diye konuştu. 

Köfteci Ramiz'in bugünlere gelişinde en önemli kırılma noktalarından birinet veri nin ailenin ikinci kuşağının 2000 yılında Balıkesir yolu üzerinde ikinci şubeyi açması olduğunu belirten Taşkınlar, "Gelen ısrarlı franchising teklifleri sonucunda 2006 yılında İstanbul Levent Çarşı'daki ilk franchise şubemiz açıldı. Burada yönetim olarak bizlerin franchising yöntemini benimsememiz ve üretim/yönetim birimlerini bu sisteme uygun şekilde kurmamız Ramiz markasının büyümesinde etkili oldu. Bu sayede firmamız 2014 yüı itibarıyla 27 ilde, 140 şubesiyle ulusal bir marka haline geldi" dedi. 

Akhisar ve İstanbul'daki yönetim birimlerinde ise yaklaşık 50 kişinin istihdam edildiğini belirten Bülent Taşkınlar, "Bunun yanı sıra tüm restoranlarımızda yaklaşık 2 bin 100 kişiyi istihdam ediyoruz. Kırmızı etle başlayan yolculuğumuz tavuk çeşitlerinin eklenmesiyle devam ediyor" diye konuştu. Bir aile şirketi olarak kurumsallaşma yolunda adımlar attıklarını vurgulayan Taşkınlar, "Hem kurumsallaşıp hem de esnaf kökenimizi kaybetmeden bir aile şirketi olmayı başarmaya çalışıyoruz" dedi. 


Dünya Bölge




Geri Dön