26 / 04 / 2024

istanbuldaki Köfteci Ramiz şubeleri

istanbuldaki Köfteci Ramiz şubeleri

Halen 140 şubede hizmet veren firmalarının yurt genelinde şubeler açmaya devam edeceğini anlatan Bülent Taşkınlar, tüm restoranlarında 2 bin 100 kişinin istihdam edildiğini dile getirdi.

Çiğ köfte zincirleri 50 ülkeye yayıldı!

Türkiye'de büyük ilgi gören çiğ köfte piyasası dünyada da markalaşmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok girişimci 50’den fazla ülkede çiğ köfteci dükkanı açtı...

Köfteci Yusuf Fenerbahçe'de şube açıyor!

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Köfteci Ramiz 20 yeni şube açacak!

Türkiye'de 151 şubeye ulaşan Köfteci Ramiz, 20 milyon TL yatırımla Akhisar'da yeni bir tesis kuruyor. Sucuk, sosis gibi işlenmiş et ürünlerine girmeye hazırlanan şirket, ayrıca kilo ile köfte ve et satılan 'Kilogram' isimli yeni markasıyla Türkiye'ye yayılmayı planlıyor.

200 köfteci tabela indirecek!

'Sultanahmet Köftecisi' markasının izinsiz kullanımı gerekçesiyle açılan dava Tezçakın ailesi lehine sonuçlandı. Özellikle AVM'lerde yer alan 200 şubeli köfteci zincirinin 7 gün içinde tabela indirmesi gerekiyor.

Hendek'teki sıra köfteciler yeni dükkanlarına kavuşuyor!

Prestij Caddeye uyumlu hale getirmek adına, alınan kararla sıra köfteci dükkanları yıkılıyor. İki katlı olarak planlanan projede, sıra köfteciler daha modern ve daha geniş ortamda Hendek halkına hizmet verecek.

Köfteci Ramiz yeni şubeler açmaya devam edecek!

Halen 140 şubede hizmet veren firmalarının yurt genelinde şubeler açmaya devam edeceğini anlatan Bülent Taşkınlar, tüm restoranlarında 2 bin 100 kişinin istihdam edildiğini dile getirdi.

Köfteci Ramiz yurtdışındaki ilk şubesini ay sonunda Köln'de açıyor!

Bugün, 27 ilde 136 şubesi bulunan Köfteci Ramiz, yıl sonu itibarı ile yurtdışına açılıyor. Eylül’e Almanya’nın Köln kentinde ilk yurtdışı şubesini açacak olan şirket, önümüzdeki yıl 5 şubeye ulaşacak.

Ramiz Köfte Köln'de şube açacak!

Akhisar’dan çıkan ancak aslen Makedon köftesi yapan Köfteci Ramiz, Türkiye’de 132 şubeye ulaştıktan sonra şimdi Avrupa’ya açılıyor. İlk restoranını Haziran ayında Köln’de açıp yayılacak.

Ahmet Nazif Zorlu'nun yiğeni Fatih Dereköylü köfteci açtı!

Yeme içme sektörüne adeta yatırımcı akını var. Yerli ya da yabancı birçok marka sürekli yeni şubeler açarak adeta büyüme rekoru kırıyorlar. Ahmet Nazif Zorlu'nun yiğeni Fatih Dereköylü de köfteci açtı...

Köfteci Ramiz Zorlu Center'da şube açtı!

Türkiye'nin 25 farklı kentindeki 129 şubesinde lezzet tutkunlarını ağırlayan Köfteci Ramiz, misafirleriyle artık Zorlu Center AVM'de de buluşuyor. Yeni şubesinin açılışını 'yemek yiyen herkese tatlı hediye' kampanyasıyla kutluyor..

Doğtaş'ın patronu Davut Doğan, köfteci dükkanları açacak!

Doğtaş Mobilya'nın Çanakkaleli patronu Davut Doğan, misafirlerine sunduğu köftelerin çok beğenildiğini görünce bu yöresel lezzeti daha geniş kitlelere ulaştıracak bir yatırım için kolları sıvamış

Köfteci Ramiz yeni şubesini Çeşme Marina'da açtı!

Yarattığı lezzetle, 1928’de Akhisar’da açtığı köfteci dükkanını, bugün Türkiye’de 105 şubelik dev zincire dönüştüren Köfteci Ramiz, 2012 yılındaki hızlı büyüme hedefine devam ediyor

istanbuldaki Köfteci Ramiz şubeleri Haberi

istanbuldaki Köfteci Ramiz şubeleri


Temelleri küçük bir köfteci dükkanında atılan Köfteci Ramiz, bugün itibarıyla 27 ilde, 140 şube ile hizmet veriyor. Köfteci Ramiz Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Taşkınlar, bundan 86 yü önce küçük bir köfte dükkanında kurulan firmanın bugün itibarıyla günlük 4 ton et işlediğini bilgisini verdi. Halen 140 şubede hizmet veren firmalarının yurt genelinde şubeler açmaya devam edeceğini anlatan Taşkınlar, tüm restoranlarında 2 bin 100 kişinin istihdam edildiğini dile getirdi. 

İlk kuruldukları yıllarda sadece kırmızı eti kullandıklarına dikkat çeken Bülent Taşkınlar, artık restoranlarında beyaz et çeşitlerinin de bulunduğunu dile getirdi. 

Firmanın kurucusu Ramiz Taşkınlar'm 1928 yılında, Akhisar'da küçük bir dükkanla işe başladığını anımsatan Bülent Taşkınlar, "Burada sadece köfte ve tatlı üretimi yapılıyordu. Ancak 2006 yılı sonrasında verilen franchiselerle birlikte hızlı bir büyüme sürecine girdik....