29 / 03 / 2024

Ahmet Nazif Zorlu'nun yiğeni Fatih Dereköylü köfteci açtı!

Ahmet Nazif Zorlu'nun yiğeni Fatih Dereköylü köfteci açtı!

Yeme içme sektörüne adeta yatırımcı akını var. Yerli ya da yabancı birçok marka sürekli yeni şubeler açarak adeta büyüme rekoru kırıyorlar. Ahmet Nazif Zorlu'nun yiğeni Fatih Dereköylü de köfteci açtı...



Muazzam bir hızla büyüyen bu pazara holdingler de ilgisiz değil. Doğuş Grubu’nun yeni markalar satın alarak ya da ortak olarak sürekli büyüdüğünü görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın, Türkiye’nin en ünlü steak house’larından biri olan Günaydın Et’e ortaklık teklif ettiğini yazmıştık.

Şimdi de Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun yeğeni Fatih Dereköylü’nün restoran işletmeciliğine girdiğini görüyoruz. Zorlu Tekstil İcra Kurulu Üyesi olan Dereköylü’nün eşi Tomru Dereköylü, Ramzor Gıda Turizm isimli şirket kurarak Zorlu Center AVM’de bir Köfteci Ramiz şubesi açtı. Bu şirketin diğer ortağı ise Köfteci Ramiz’in sahibi olan Ramiz Restoran işletmeciliği.

Duyumlarımıza göre bu restoran 400 bin TL’ye mal olmuş. Anlaşılan restoran işletmeciliğine giren yatırımcıların sayısı artmaya devam edecek.

Öyle ya AVM’lerin food-court tabir edilen yiyecek içecek katları adeta fabrika gibi çalışıyor. Bu nedenle AVM’ler adeta yatırımcı akınına uğruyor. Bu tür mekanlar yüksek cirolarıyla yatırımcısını memnun ediyor. Eğer söz konusu yerler gözde AVM’lerde bulunuyorsa buralarda yer bulmak daha da zorlaşıyor.  


Para


Geri Dön