29 / 03 / 2024

Kolcular İnşaat ihale yasağı

Kolcular İnşaat ihale yasağı

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Kolcular İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat sektörüne deprem etkisi! Müteahhitler ihale yasağı ile sarsıldı!

İnşaat sektöründe gündemde yer alan ihale yasağı deprem etkisi yarattı. Resmi Gazete'de yayımlanan Yasaklı firmalar listesi ile çok sayıda müteahhide ihale yasağı kararı geldi. Oysaki müteahhitler Tasfiye hakkı beklerken gelen haber ile sarsıldılar...

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Onur İnşaat, Dnipro Uluslararası Havalimanı’nı yapacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna Dnipro'da üstlendiği yeni bir havalimanı işini üstlenmesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Onur, Ukrayna’da 1.7 milyar liralık ihale üstlendi' başlıklı yazısı...

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İFM'nin altyapı ihalesi Yıldızlar İnşaat'ın! 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin, “altyapı tamamlama” ihalesi “21b” usulüyle yapıldı. 509 milyon TL'lik ihale Yıldızlar İnşaat’a verildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Başakşehir'in belediye binasını 34.8 milyona Aydur İnşaat yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı...

Kanal Ankara bütün olarak ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, "Kanal ankara bütün olarak projelendiriliyor ve bir bütün olarak ihale edilecek." dedi.

Kolcular İnşaat ihale yasağı Haberi

Kolcular İnşaat ihale yasağı

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Kolcular İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden: