19 / 04 / 2024

komatek fuarı smart vinç projesi

komatek fuarı smart vinç projesi

İTALYAN merkezli FM Gru kule vinçlerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin distribütör firması olan ADV Kule Vinç, Komatek Fuarı'nda inşaat sektörünün profesyonelleriyle bir araya geldi.

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı kapılarını açtı!

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı başladı. TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik: "Hedefimiz, 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı güvenli yapılara taşımak" dedi.

Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre ve Fuarı 12 -13 Nisan'da!

Smart Future Expo - Geleceğin Şehirleri, Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre VE Fuarı- İstanbul Kongre Merkezi / ICC 12 - 13 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Smart City Expo Fuarı yapıldı!

Smart City Expo Fuarı’nda EBYS, e-Başvuru yönetimi, 3 B gibi projelerini sergiledi. Ayrıca Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencilerinin icadı olan robot da yaptığı jimnastik gösterileriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

TOKİ, Akıllı Şehir Fuarı'nda yer alacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek Smart City Expo İstanbul (İstanbul Akıllı Şehir Kongre ve Fuarı)fuarında yer alacak.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Newjoy Smart serisi Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Newjoy, Köln Imm Mobilya Fuarı'nda Smart serisini tanıttı!

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, alanının en büyük fuarı olan Köln Imm Mobilya Fuarı'nda yenilikçi koleksiyonlarını ve sektörde fark yaratan yeni serisi Smart'ı tanıttı.

SDLG, Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanını yaptı!

Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanı yapılan SDLG, pazara hızlı bir giriş yaptı. Bu atılımdan alınan ilk meyveler ise; müşterilerden gelen yoğun talep ve SDLG kullanıcılarının duyduğu yüksek memnuniyet.

ISAF Smart Home Fuarı sektör profesyonellerini buluşturacak!

Önde gelen iletişim teknolojileri şirketlerinden Bircom, ISAF Smart Home Fuarı ile farklı sektörlerden profesyonellerle buluşmaya hazırlanıyor. Bircom, ISAF’ta 2N markalı akıllı ev, güvenlik ve iletişim çözümlerini tanıtacak.

ADV Kule Vinç Smart inşaat sektöründe yoğun ilgi gördü!

İTALYAN merkezli FM Gru kule vinçlerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin distribütör firması olan ADV Kule Vinç, Komatek Fuarı'nda inşaat sektörünün profesyonelleriyle bir araya geldi.

SANKO Makina Türkiye'nin ilk mini ekskavatörünü tanıttı!

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

komatek fuarı smart vinç projesi Haberi

komatek fuarı smart vinç projesi

FM Gru'nun, ADV için özel olarak ürettiği son modeli; yeni nesil kule vinç smart inşaat sektörünün yoğun ilgisiyle karşüaştı. 60 metre yançap tarama sahası, kolay montaj ve sevkiyat avantaj lanyla, klasik bir kule vinçten daha ekonomik ve pratik olan FM Gru SMART, Türk müteahhitlerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı. 2005'te Cem Bıyık tarafından kurulan, inşaatın sağ kolu ADV EnerjiSA Tufanbeyli Termik Santrali, Avrupa'nın en yüksek binası, 3. Köprü inşaatı gibi ülkenin en önemli projelerinde tercih...