18 / 04 / 2024

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.



Bebek ve genç mobilyası sektöründe kısa sürede büyük bir ivme yakalayan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Newjoy yurt içinde 62 konsept mağazasıyla ve beş kıtada toplamda 30 ülkede çocukların hayal dünyalarını renklendiriyor. Tasarım anlayışı ve ihracat gücü ile sektörün hızla büyüyen markası Newjoy, Ortadoğu’nun sürekli gelişen, ticari ve kültürel merkezi Dubai’de mobilya sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan Index Fuarı'nda yeni yatırımcıyla buluşuyor.


Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalarla ön plana çıkan Newjoy, yeni neslin tüketim alışkanlıklarını dikkate alarak oluşturduğu yeni koleksiyonu Smart ile fark yaratıyor. Kişiye özel mobilya tasarımıyla sektörde bir ilke imza atan Newjoy, Smart serisinde 6 ana grup ve 7 farklı renkle, 72 ayrı modül seçeneği sunuyor. Kullanıcıların beğeni ve isteklerine göre tercih ettiği modüller, fonksiyonelliği ve tasarımıyla ön plana çıkıyor. İstanbul Mobilya Fuarı’nda tasarım ödülüne layık görülen seri, toplamda 1000 farklı oda yaratan modül sistemiyle sektörde bir ilki gerçekleştiriyor. 


Dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, ebeveynlerin ve gençlerin ortak beğeni ve istekleri doğrultusunda kaliteli, fonksiyonel ve çevreci üretim anlayışı ile modern dünyanın yeni nesil çocuklarına özel üretim gerçekleştiriyor. Bebek ve genç grubunda geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olan Newjoy, gençlerin birey olarak farklı zevkleri, bakış açıları ve hayal dünyaları olduğundan yola çıkarak sadece onlara özel mobilya ve aksesuarları yine onların alışveriş zevklerine hitap eden konsept mağazalarda eğlenceli bir tarz ile satışa sunuyor. Newjoy tüm ürünlerini yedi yıl garanti kapsamına alarak, satış sonrasında da kullanıcılarının yanında yer alıyor. Yurt içinde ve yurt dışında sektörel fuarları yakından takip eden ve özel koleksiyonları ile yer alan Newjoy, 23 – 26 Mart tarihleri arasında Dubai Index Fuarı'nda dünya çapındaki mobilya yatırımcıları ile buluşarak, Ortadoğu pazarında gücünü arttırma hedefi doğrultusunda yeni ticari ilişkilere imza atmaya hazırlanıyor.

Konsept mağazalarda franchise sistemiyle büyüyor...

Franchise sistemi ile hızla büyüyen ve kısa sürede 62 mağazaya ulaşan Newjoy, koleksiyon çeşitliği, satış sonrası kaliteli hizmet anlayışı ve verdiği destekler ile yatırımcısına da kazandırıyor. Teknolojik alt yapısı, geniş ürün-fiyat alternatifleri, yatırım danışmalıkları ve karlılıklar ile yatırımcısı ile kol kola büyüyen Newjoy, 2016 yılında 85 mağaza, önümüzdeki beş yıllık süreçte de Türkiye'de 150 mağazanın yanı sıra ihracat yaptığı ülke sayısını 40'a ulaştırmayı hedefliyor. 


Bebek ve genç mobilyasında yenilikçi, özgün ve fonksiyonel çözümler

Teknolojik altyapısı ve ürün çeşitliliği ile bebek ve genç mobilyası sektörünün iddialı oyuncularından biri haline gelen Newjoy, üretimde kalite anlayışı ve ürün çeşitliği ile anne ve çocuğun ortak zevkine hitap eden tasarımlar geliştiriyor. Kaliteli, uzun ömürlü ve çevreci ürünleri ile özgün tasarımlar geliştiren marka, gelecek nesillere sağlıklı uyku ve keyifli yaşam alanları oluşturuyor.  Kısa sürede oluşturduğu 62 konsept mağaza ile sektörün en hızlı büyüyen markası haline gelen Newjoy, 30 ülkede ürünlerini tüketicisiyle buluşturuyor. Gerçekleştirdiği ihracat ile bir dünya markası olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Sakarya-Hendek'te 40.000 metrekare açık, 17.000 metrekare kapalı alana sahip fabrikada, son teknoloji makineler ile her yıl onlarca yeni koleksiyon geliştiren marka, Dubai Index Uluslararası Mobilya Fuarı'nda yeni işbirliklerine imza atacak. 


Geri Dön