23 / 04 / 2024

kömür alımı teknik şartnamesi

kömür alımı teknik şartnamesi

Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından bugün resmi web sitesinde yayınlanan yazılı açıklamaya göre Mersin Anamur TOKİ Konutları için kömür alımı yapılacak. Kömür alımına ilişkin teknik ve idari şartnameleri haberimizde bulabilirsiniz.

Ordu Ünye TOKİ Konutları için kömür alımı yapılacak!

Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından bugün resmi web sitesinde yayınlanan yazılı açıklamaya göre Ordu Ünye TOKİ Konutları için kömür alımı yapılacak. Kömür alımına ilişkin teknik ve idari şartnameleri haberimizde bulabilirsiniz.

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı: Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin işçi alımı süreci resmen başladı!

İş arayanların merakla takip ettiği Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımının tüm detayları açıklandı. TTK 25 Eylül saat 00.01 itibariyle başvuruları almaya başlayacak. İşte iş başvurularına ilişkin tüm detaylar...

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alıyor! 18 yaşından büyük olanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Alımlara 18 yaşından büyük ve 32 yaşından küçükler başvurabilecek. İşte ayrıntılar...

Kültür Bakanlığı’ndan personel alımı!  517 kişilik personelin departmanları açıklandı!

Kültür Bakanlığı, Temizlik, Büro ve Güvenlik Personeli pozisyonları için 527 kişilik aday arasından 49 yedek personel seçimi yaptı. Lisans, ön lisans ya da lise düzeyinde eğitimini tamamlamış kişiler arasından sözleşmeli personel alımı yapılacağı kısa süre önce duyuruldu.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı için tarihler açıklandı! Acil bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı tarihleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TTK işçi alımı tarihleri ne zaman? İş arayanlar acil bakın...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Gençler müjde: Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alınacak! TTK illeri peş peşe açıkladı!

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışmak isteyenlerin beklediği haber sonunda geldi. TTK ekim ayında 3 il için toplam 2 bin işçi alımı yapacağını ilan etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 47 Memur personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde görevlendirmek üzere 47 memur personel alımı yapma kararı almıştır. Bu alımlar, en az lise mezunu adaylar arasından yapılacaktır ve KPSS puanı da değerlendirilecektir. Belirli şartlar ve kanun kapsamında yapılacak olan alımların detayları haberde...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan sürpriz personel alımı! Birçok kadro için personel alınacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek adayların en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerektiği öğrenildi.

Kültür Bakanlığı personel arıyor! 165 personeli alımı hakkında duyuru geldi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanını duyurdu. İşte personel alımına dair detaylar!

Türkiye Taşkömürü personel alımı yapıyor! 35 yaşını geçmeyen herkes başvursun! Başvuruları sakın kaçırmayın

Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. 35 Yaşını geçmeyen herkes başvuru yapabilirken, başvuru şartları merak ediliyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular başladı mı? İşte Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı ayrıntıları...

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

kömür alımı teknik şartnamesi Haberi

kömür alımı teknik şartnamesi

Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;

Mersin Anamur 1. Ve 2. Etap Toki Konutlarında Konutlarına Site Yönetimi tarafından 2014 – 2015 ısınma döneminde, İthal Rus fındık kömür alımı yapılacaktır.

Kömür alımına ilişkin teknik ve idari şartnameleri, aşağıdaki ilgili kişi ve adreslerden temin edebilirsiniz.

ALICININ ÜNVANI          : MERSİN ANAMUR 1. ETAP TOKİ KONT. SİTE YÖN.

ADRESİ                                 : BATIKENT MAH. ANAMUR ÖREN 1 VE 2. ETAP TOKİ KONUTLARI DG-1 BLOK DAİRE:00 ANAMUR/MERSİN

                                               Şartnameler Site Müdürü Rıza AKA’  dan temin edilebilir.

İlgili personel adı...