25 / 04 / 2024

konak karaburun arası kaç saat

konak karaburun arası kaç saat

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir için yapılan "büyük köy" benzetmesine karşı çıkarak, "İzmir, Türkiye’den 2,5 misli daha fazla büyüdü. Bunu Aziz Kocaoğlu yapmadı. Biz sadece görevimizi yaptık, bütçemize sahip çıktık" dedi...

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

İzmir Karaburun'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Karaburun Belediye Başkanlığı ve Karaburun Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile vatandaşların gayrimenkul alım satım işlemleri hızlanacak. 

Mistral GYO'nun Konak'taki arsasına yeni proje!

Mistral GYO ve Viven İnşaat arasında, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi için imzalar atıldı.

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Çamlıhemşin'de paylaşılamayan konağın önüne kurduğu çadırda yaşıyor!

Rize Çamlıhemşin'de dede yadigarı kültür varlığı 182 yıllık tescilli konak, varisleri arasında paylaşılamıyor...

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Tepetaklak Konak mimarisiyle dikkat çekiyor!

Karabük Safranbolu'da bulunan Tepetaklak Konak mimarisyle dikkat çekiyor. UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ters ev ‘En iyi korunan 20 kent’ arasında bulunuyor.

Konak Toros Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Konak Belediyesi’nin temelini bu yıl attığı yatırımlar arasında bulunan Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Konak Tramvayı'nda test sürüşleri başladı!

Hat imalatları tamamlanan Konak tramvayında test sürüşleri başladı. Halkapınar-Üçkuyular arasındaki ilk seferin yolcuları ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli gazeteciler oldu.

Konak Tramvayı'nın test sürüşü yapıldı!

Konak Tramvayı, minimum hızda gerçekleştirdiği ilk gabari test sürüşünü İzmirlilerin alkışları arasında başarıyla tamamlayarak sosyal medyada gündem oldu.

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

konak karaburun arası kaç saat Haberi

konak karaburun arası kaç saat


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir için yapılan "büyük köy" benzetmesine karşı çıkarak, "İzmir, Türkiye’den 2,5 misli daha fazla büyüdü. Bunu Aziz Kocaoğlu yapmadı. Biz sadece görevimizi yaptık, bütçemize sahip çıktık" dedi.


Karaburun ilçesinde seçim bürosu açılış töreninde konuşan Kocaoğlu, İzmir’in 2013 yılında merkezi bütçeye ödediği vergiyi, bir önceki yıla oranla yüzde 10 arttırdığını kaydetti. İzmir’in tüm ilçelerine yapılan yatırımların Karaburun’a da yapılacağının altını çizen Kocaoğlu, "Bayındır, Ödemiş, Tire, Bademler’deki üreticileri nasıl kalkındırdıysak, yeni bağlanan ilçelerimizde aynısını yapacağız. Bu kenti yerelde kalkınma modeliyle kimseye ihtiyaç olmadan ayağa kaldırıyoruz" dedi.


Kocaoğlu, Türkiye’de kişi başına düşen ortalama vergi miktarının 4 bin 500 lira olduğunu belirterek, "İzmir’de bu rakam 8 bin 900 lira. İzmir, merkezi bütçeye iki katı destek verirken, aldığı katkı ile...