23 / 04 / 2024

Konak Toros Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Konak Toros Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Konak Belediyesi’nin temelini bu yıl attığı yatırımlar arasında bulunan Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.



Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yapımı süren Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nde incelemeler yaptı. Konak Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak eski Toros Pazaryeri’nin yerinde hayata geçirilen Toros Sosyal Tesisi’ne giden Başkan Sema Pekdaş, 11 bin 500 metrekare alanda yükselen tesisin devam eden yapım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Bölgeye değer katacak tesisin yapımının hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Pekdaş, “Bu tesiste sadece pazaryeri olmayacak. Hemşehrilerimiz için spor ve kurs salonları, çocuklar için bir merkez, evlendirme memurluğu, nikah ve düğün salonlarının bulunduğu çok kapsamlı bir tesis inşa ediyoruz. 900 metrekarelik düğün salonu aynı zamanda toplantılar için de kullanılabilecek. Bodrumda ise iki katlı 100 araçlık bir otopark yer alacak” diye konuştu.

HER AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ

Başkan Pekdaş, aynı gün Gültepe Spor Salonu’nun inşaatını da denetledi. Salon sporlarının yanı sıra içerisinde bir halısaha, bireysel spor ve kurs odaları ile 24 araçlık otoparkın da yer aldığı tesisin yapım çalışmalarını yakından inceleyen Sema Pekdaş, Konak Belediyesi’nin ilk spor salonuna çok yakında kavuşacağını dile getirdi. Başkan Pekdaş, kente değer katan yatırımlardan biri olan dev spor tesisinin hizmete girmesiyle bölge sakinlerinin bir hayalini gerçekleştirmiş olacaklarını belirterek, “Biz hemşehrilerimize verdiğimiz sözü tutuyoruz. Bizlerin birbirimize iyi gelerek yaşamımızı sürdürmemiz gerekiyor. Bunun için bu merkezler o kadar işe yarıyor ki bunları çoğaltmak görevimiz” dedi.  İzmir  Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yapılan tesisin Gültepe’nin topografik yapısı dikkate alınarak inşa edildiğini dile getiren Başkan Pekdaş, “Gültepe’yi her yönüyle sosyal alanda canlı bir bölge haline getirmek istiyoruz” dedi.
 


Geri Dön