25 / 04 / 2024

Konak-Karşıyaka tramvay projesinde son durum

Konak-Karşıyaka tramvay projesinde son durum

Konak ve Karşıyaka tramvay projelerine ihale öncesi ve sonrası yaptığı güzergah ve proje revizyonları şaşırtmaya devam ediyor. Projelerde 4. kez revizyon yapan Büyükşehir Belediyesi tramvay hattını yaz boz tahtasına çevirdi.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

Varyant Karşıyaka Plus indirim 2018!

Varyant Karşıyaka Plus projesinde tapular hemen veriliyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerde yüzde 25'e varan büyük indirim imkanı sağlanıyor. 

Konak Tramvayı 24 Mart'ta açılıyor!

Geçtiğimiz sene Karşıyaka tramvayını hizmete açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24 Mart Cumartesi gününden itibaren Konak tramvayında da yolculu ön işletmeye başlıyor.

Varyant Karşıyaka ödeme şartları!

Kumko Yapı ve Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Varyant Karşıyaka projesinde teslimler 2017 yılının sonunda sonunda yapılacak. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor...

Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 181 adet daireden meydana oluşan Varyant Karşıyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

İzmir Karşıyaka Tramvayları imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka Tramvayları Yapım İşi kapsamında Karşıyaka Tramvay güzergahının kara tarafında kalan kısmının imar planlarına işlenmesine ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

Karşıyaka Stadı'nın yapımına engel!

Göztepe ve Alsancak Stadları için yapılan müracaat Konak Belediyesi'nden sorunsuz olarak geçti. Ancak Karşıyaka Belediyesi, imar planlaması düzenleme müracatına meclise hiç taşımadan olumsuz görüş bildirdi.

Karşıyaka tramvayı hizmete açıldı!

İzmir Alaybey ile Mavişehir İZBAN arasında 14 durakla hizmet verecek Karşıyaka Tramvayı hizmete açıldı.

Karşıyaka tramvayı hizmete açılıyor!

İzmir Karşıyaka'da tramvayla ulaşım gelecek hafta başlayacak. Tramvay Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleşecek ön işleletme süresince ücretsiz olacak.

Karşıyaka Tramvayı’nda son viraj!

Karşıyaka Tramvayı'nın yapım çalışmalarını tamamlanma aşamasına getiren ve Mavişehir-Bostanlı arasında test sürüşlerini başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, projeye son dokunuşlarını gerçekleştiriyor.

Konak ve Karşıyaka tramvayında çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Konak ve Karşıyaka tramvay çalışmalarını hızlandırdı.

Konak-Karşıyaka tramvay projesinde son durum Haberi

Konak-Karşıyaka tramvay projesinde son durum

Büyükşehir, Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde 4. kez revizyon yaptı, hattı yaz boz tahtasına çevirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin Konak ve Karşıyaka tramvay projelerine ihale öncesi ve sonrası yaptığı güzergah ve proje revizyonları şaşırtmaya devam ediyor. Projelerde 4. kez revizyon yapan Büyükşehir Belediyesi tramvay hattını yaz boz tahtasına çevirdi. Daha önce Konak tramvayının Şair Eşref Bulvarı üzerinde geçecek ve orta refüjdeki dut ağaçlarının kesilmesine veya taşınmasına neden olacak ilk projede yapılan revizyonda, hat karma trafiğe dönüştürülerek bulvar üzerine kaydırıldı. 2. revizyon ise Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda apartmanların önündeki yeşil alan ve otoparkların üzerinde geçen ilk güzergahın Mithatpaşa Caddesi'ne alınmasıyla gerçekleşti. 3. revizyonda sahilde kaldırım ve yeşil alan üzerinde olacak güzergah deniz tarafına doğru 5 metre kaydırılarak palmiyelerin hepsinin yerinde kalması sağlandı....