19 / 04 / 2024

Konuk ağırlama sektörü Amadeus

Konuk ağırlama sektörü Amadeus

Küresel seyahat endüstrisi için ileri teknoloji çözümleri sağlayan Amadeus; k 176 ülkede 25 binden fazla müşteriye hizmet  veren konuk ağırlama hizmeti sağlayıcısı TravelClick’i, 1,52 milyar dolar karşılığında aldı. 

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Kovid-19 salgını perakende sektörünü nasıl etkiledi?

Kovid-19 salgını perakende sektörünü de oldukça etkiledi. Sektör temsilcileri sektörün toparlanması için 4-5 senenin olduğunu belirtirken, şirketlerin sermaye desteğine ihtiyaçları olduğu söyleniyor. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Prof. Dr. Hüseyin Altaş da konuya ilişkin konuştu.

Yapı sektörünün 25 milyar dolarlık potansiyeli var!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Sektör olarak vatandaşlık hakkı ücretleri düşürüldüğünde, kendimize koyduğumuz hedef orta vadede 10 milyar dolardı. Ancak potansiyel olarak 25 milyar dolara ulaşabileceğimizi öngörüyoruz." dedi.

İnşaat sektörünün karnesi!

Capital 500 listesinde birçok inşaat firması yer aldı. İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinin sektör karneleri açıklandı. Sektör karnesi verilerinde ciro, özsermaye, ihracat, toplam aktif gibi bilgilere yer verildi...

Emlak sektörü hareketlenecek!

Konut kredi faiz oranlarının yüzde 0.79’a inmesi sektörü heyecandırdı. İzmirli inşaat patronları sektörün canlanmasını umut ettiklerini söyledi...

İnşaat sektöründe toparlanma başladı!

BTSO Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş’ı ağırladı. Sektör temsilcilerinin sorularını yanıtlandıran Demirtaş, Türk yatırımcıların yurt dışında daha fazla inşaat ve müşavirlik hizmeti üstlenebilmesi için Bakanlık olarak çalışmaları hızlandırdıklarını kaydetti.

Konut sektörü orta gelir grubuna yönelik proje üretecek!

TUİK İnşaat Maliyet Endeksi verileri açıklandı. Sektör temsilcileri tarafından, konut sektörünün özellikle orta gelir grubuna yönelik projelere daha fazla ağırlık verilmesi, üretim fazlası sorunun çözülmesi bekleniyor.

Kira ödemelerinde TL dönemi sektörü sevindirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın gayrimenkullerde dövizle kiralama ve satışın önüne geçmek için gerekli çalışmaların yapılacağına yönelik açıklamaları sektör temsilcileri tarafından olumlu karşılandı...

Konuk ağırlama sektöründe 1,5 milyar dolarlık birleşme!

Küresel seyahat endüstrisi için ileri teknoloji çözümleri sağlayan Amadeus; k 176 ülkede 25 binden fazla müşteriye hizmet  veren konuk ağırlama hizmeti sağlayıcısı TravelClick’i, 1,52 milyar dolar karşılığında aldı. 

Ali Ağaoğlu: Teşvikler gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Getirilen teşviklerin, vatandaşlık hakkı gibi düzenlemelerin gayrimenkul sektörüne ve ekonomimize çok olumlu katkısı oldu ve olacak'' dedi.

Emlak sektörüne yeni bakış açısı geliyor!

Evtiko, gayrimenkul satışı konusunda büyük bir değişim yapmaya hazırlanıyor. Evtiko, Türkiye gayrimenkul sektörüne teknoloji altyapısını kullanarak yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlıyor

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Konuk ağırlama sektörü Amadeus Haberi

Konuk ağırlama sektörü Amadeus


Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Amadeus CEO’su Luis Maroto “TravelClick’in harika bir ekibi, teknolojisi've geniş bir müşteri tabanı var. Amacımız, konuk ağırlama sektörüne, işletmelerini büyütmek ve konuklarına harika bir deneyim yaşatmak için ihtiyaç duydukları araçları sağlamak. İki portföyümüzün kombinasyonu, dünya çapmda her tip ve boyutta otele bunu sunmamızı sağlayacak” dedi. TravelClick CEO’su Larry Kutscher de “Otellere, geleceğin inovasyon kuşağını sunmaya başlayacağız, Bunun, konuk ağırlama sektöründe oluşturacağı etki konusunda oldukça heyecanlıyım” diye...