20 / 04 / 2024

konut alıcılarını etkileyen şeyler

konut alıcılarını etkileyen şeyler

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu yaptığı açıklamada belirsiz ortamın konut alıcılarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

İstanbul’da toplu ulaşıma son dakika düzenlemesi: İstanbulkart kullanıcılarının yetersiz bakiye sorunu sona eriyor! 

İBB Meclisi’nde alınan karar kapsamında dijital İstanbulkart kullanıcılarının, yetersiz bakiye halinde 15 liraya kadar eksi bakiye kredisi kullanılabileceği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Aman kanmayın! Bunları yapan dolandırıcıların tuzağına düşmüyor!

Pek çok dolandırıcının insanları oltaya düşürebilmesinin arkasında, iletişim kurdukları kişiye az ya da çok miktarda para kazandırma vaadi yatıyor. Herkes dolandırılabilir. Benim başıma gelmez demeyin, mutlaka bakın; işte dolandırıcıların yeni taktikleri ve bunları boşa düşürecek yöntemler…

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İşte 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihini açıkladı. Karaismailoğlu, mobil abone sayısı, kullanılan internet miktarı ve fiber altyapı hakkında da bilgi verdi.

Yabancı ve yerli alıcılar ikinci el konuta yöneldi! Konutta tercihler değişiyor! 

Konutta tercihler değişiyor. Yabancılar da yerli alıcılar gibi konut tercihlerini ikinci ele kaydırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Ticari araçların içinde donanımıyla göz dolduran Opel Combo Cargo ! İşte Opel Combo Cargo fiyat listesi 22 Ağustos 2022!

Fiyatıyla bütün küçük esnafı memnun eden, rahatıyla ve donanımıyla diğer ticari araçların içinde öne çıkan Opel Comno Cargo, göz doldurucu özellikleriyle alıcılarını bekliyor. İşte ayrıntılar.

Opel Corsa ÖTV muaf seçenekleriyle alıcılarını bekliyor! İşte Opel Corsa fiyat listesi Nisan 2022!

Yeni Opel Corsa ÖTV muaf seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. Peki Opel Corsa fiyatları ne kadar? İşte Opel Corsa fiyat listesi Nisan 2022...

Migros markalı ürünlerde avantajlı indirimler alıcısını bekliyor! İşte Migros 2022 fiyat listesi...

Migros kendi markası olan ürünleri vatandaşlara indirimli fiyatlarla satmaya devam ediyor. Migros sanal markette avantajlı indirimler alıcısını bekliyor. İşte Migros 18 Mart 2022 sanal markette indirimli ürünlerin fiyat listesi.

a101 ve BİM'de indirimli ısıtıcı fırsatları! İşte 149 TL'den başlayan ısıtıcıların fiyat listesi...

a101 ve BİM indirimli ürünlerini müşteri memnuniyetine sunmaya devam ediyor. Bu hafta iki markette de ısıtıcılar uygun fiyata tüketici ile buluşuyor. İşte 149 TL'den başlayan ısıtıcıların fiyat listesi...

konut alıcılarını etkileyen şeyler Haberi

konut alıcılarını etkileyen şeyler

Dekar Yapı'nın Çekmeköy Ömerli’deki yeni projesi Dekar Kıyıbahçe projesi bugün Çırağan Sarayı’nda, bugün düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. 

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu toplantıda konut sektörüyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Belirsiz ortamın konut alıcılarını olumsuz etkilediği söyleyen Kuzu, "Satın alma taleplerini erteleyenler oldu. Ben bu durumun geçiri olduğunu düşünüyorum. Ekonomik sıkıntıları ilk kez yaşamıyoruz. Biz ülkemize güveniyoruz, ülkemizin ekonomisinin düzeleceğine inanıyoruz. Böyle bir lansmanı o yüzden gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kıyıbahçe projesi için geliştirilen finans modeli hakkında konuşan Başkan Kuzu, şu ifadeleri kullandı: ”Ödeme Korumalı Finans Modeli”nin hem müşterilere, hem gayrimenkul geliştirme şirketlerine hem de finansman kurumlarına en genel bağlamda 2 ana faydası bulunuyor. Birinci ana fayda; müşterilerden alınan peşinat, konut kredisi veya peşin satış ödemelerinin tamamı sadece projeye harcanacak, bu harcamaların...