26 / 04 / 2024

konut hesabı şartları 2020

konut hesabı şartları 2020

Devlet, ilk defa ev alacaklara destek veriyor. Konut hesabı açarak düzenli birikim yapanlara 28 bin 548 TL'ye varan destek sunuluyor. Peki konut hesabı hangi bankalarda açılıyor?

Ev alana devletten 79 bin TL hibe!

Devlet tarafından belirlenen bankalar üzerinden kendileri için konut hesabı açan kişilere, birikimleri sonrasında belirli miktarda hibe veriliyor. Peki devletten hibe nasıl alınır? Konut hesabında şartlar neler?

Konut almak isteyenlere geri ödemesiz devlet desteği!

Devlet geri ödemesiz hibe desteği programı ile ilk kez konut alacaklara ve evleneceklere 82 bin TL’ye varan geri ödemesiz destek sunuyor...

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Konut kredisi onaylandıktan sonra ne yapılması gerekiyor?

Devlet destekli konut hesabına dair pek çok soru sormaktadır. Onlardan biri de Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Olmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

0.69 konut kredisi veren bankalar hangileridir? 0.69 konut kredisi şartları 2023 nelerdir?

0.69 konut kredisi gündemde yer alan konulardan biridir. Özellikle 0.69 konut kredisinin şartları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaktadır. İşte detaylar!

0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

0,69 konut kredisi şartları ev almak isteyen milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. 0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

Orta gelir konut kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelir konut projesi şartları nelerdir?

Orta gelir konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Konut sahibi olmak isteyenler merakla orta gelir konut kampanyası şartlarını araştırıyor.

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin detayları belli oldu! TOKİ Ankara 2022 başvuru şartları neler? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan TOKİ 'İlk evim', 'ilk iş yerim' sosyal konut projesinin detayları resmen netleşti. Peki TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin şartları neler? TOKİ Ankara sosyal konut projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? 

Ayda 1.500 lira ödeyerek ev sahibi olun! Beklenen TOKİ 81 il konut projesi şartları neler? Elinizi çabuk tutun

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi” ile duyurduğu TOKİ ihaleleri başlamak üzere. Peki TOKİ aracılığı ile ev sahibi olmak için şartlar neler? Aylık ne kadar ücret ile ev sahibi olabilirsiniz? İşte detaylar…

0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi paketinin açıklanmasının ardından gözler başvuruların başlayacağı tarihe çevrildi. Peki, 0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte tüm merak edilenler...

Ucuz konut kredisinde son dakika gelişmesi! 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi şartları neler?

Ucuz konut kredisinde son dakika gelişmesi yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Twitter hesabından Konut Finansman Projesi'nin ayrıntılarıyla ilgili açıklama yapıldı. Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi şartları neler? İşte ayrıntılar...

0,99 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli kredinin tüm detayları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından müjdesini verdiği düşük faizli konut kredisinin detayları merak ediliyor. Peki, 0,99 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? Konut kredisi şartları ne? İşte tüm merak edilenler...

0,89 ve 0,99 faizli konut kredisinin şartları belli oldu! Peki kim, nasıl faydalanabilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde kabine toplantısının ardından müjdesini verdiği yeni konut kredisinin kullandırımına ilişkin merakla beklenen detayları belli oldu. Peki kim, nasıl faydalanabilecek? İşte tüm detaylar...

Konut hesabına yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onay verilen "2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" Resmi Gazete'de yayımlandı. Programda konut hesabının revize edilerek daha cazip hale getirilmesine de yer verildi.

konut hesabı şartları 2020 Haberi

konut hesabı şartları 2020

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşar belirli bankalarda hesap açabiliyor. Açılan hesaba düzenli olarak para ödeyen ve destek alınan hesaba 'Konut hesabı' deniliyor.

Takvim'de yer alan habere göre; konut hesabı ile devlet, vatandaşın hem birikim yapmasını teşvik ediyor ve konut sahibi olmasını olması için destek sunuyor. Uygulama ile konut stoklarının eritilmesi amaçlanıyor. 

Bankaların 'tasarruf hesapları' sınıfında bulunan konut hesabında birikim yapma şartı bulunuyor. 3 yıl boyunca düzenli olarak bu konut hesabında birikim yapıldığında, devlet 25 bin TL'ye kadar destek sağlıyor. 

HANGİ BANKALARDA KONUT HESABI AÇILIR?

- Finansbank

- Denizbank

- İş Bankası

- Kuveyt Türk

- Ziraat Bankasıs

- Vakıfbank

- Ziraat Katılım Bankası

- Vakıf Katılım Bankası

- Şekerbank

Ev almadan konut hesabı açanlara 28 bin 548 TL devlet...