23 / 04 / 2024

0,69 faizli konut kredisi şartları! İşte konut kredisi hakkında tüm merak edilenler...

0,69 faizli konut kredisi şartları! İşte konut kredisi hakkında tüm merak edilenler...

Orta gelirli vatandaşların en sahibi olabilmesi için 0,69 faiz oranı ile konut kredisi verileceği açıklandıktan hemen sonra birçok kişi geri ödeme ve ödeme planı ile ilgili detayları araştırmaya başladı.  Peki, düşük faizli konut kredisi ödemeleri nasıl olacak? Aylık ödemesi ne kadar? Detaylar haber



Milyonlarca insanın beklediği haber Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’dan geldi. Ortak basın toplantısıyla "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyasının detaylarını paylaşan iki bakan, kampanyaya katılma şartlarının yanı sıra gelir şartı sınırını da açıkladı. Projenin tüm detaylarının duyurulduğu açıklamada konutların yüzde 25'inin İstanbul'da kalan yüzde 75’inin ise diğer bölgelerde ve farklı oranlarda yapılacağı ifade edildi.

0,69 faizli konut kredisi şartları! İşte konut kredisi hakkında tüm merak edilenler...

İŞTE 0.69 DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ ŞARTLARI

0,69 konut kredisinin şartları şu şekilde olacak:

Üzerinde hiç ev bulunmaması,

Son 1 yıl içinde ev alınacak olan şehirde ikamet ediliyor olması (3. bölge hariç),

5 yıl boyunca satışın olmaması,

Son 1 yıl içerisinde konut alınan ilde ev alım satımı yapılmaması.

Yeni Evim kampanyası hangi şehirleri kapsayacak, kaç konut kampanya kapsamında olacak? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön