25 / 04 / 2024

0,69 faizli konut kredisi şartları! İşte konut kredisi hakkında tüm merak edilenler...

0,69 faizli konut kredisi şartları! İşte konut kredisi hakkında tüm merak edilenler...

Orta gelirli vatandaşların en sahibi olabilmesi için 0,69 faiz oranı ile konut kredisi verileceği açıklandıktan hemen sonra birçok kişi geri ödeme ve ödeme planı ile ilgili detayları araştırmaya başladı.  Peki, düşük faizli konut kredisi ödemeleri nasıl olacak? Aylık ödemesi ne kadar? Detaylar haber



81 ilde geçerli olacak kampanyada ilk etapta 100 bin konutun satışı planlanıyor.

Konut bedelinin yüzde 10'u peşin alınacak ve dileyen daha fazla da ödeyebilecek.

KAMPANYAYA İKİNCİ EL EVLER DE DAHİL OLACAK MI?

Kampanyada ikinci el evler dahil olmayacak. Sadece sıfır evler olacak. Ayrıca, kampanyaya Emlak Konut Genel Müdürlüğü'nün ürettiği projeler ile GYODER, İNDER, KONUTDER, İMKON ile Türkiye Müteahhitleri Birliği'ne bağlı olan şirketlerin projeleri ve Türkiye’deki tüm inşaat firmalarının ürettiği büyük ve küçük ölçekli tüm konut projeleri; teknik ve ekonomik kriterleri karşılamaları halde sürece dahil olacak.

0,69 faizli konut kredisi şartları! İşte konut kredisi hakkında tüm merak edilenler...

KAMPANYANIN ÖDEME PLANI NASIL OLACAK?

"Yeni Evim Konut Finansman Programı"nda 0.69'dan başlayan vade farkı ile 15 yıl vadeli ve hane gelirinin yüzde 40'ını geçmeyecek şekilde taksit bedelleri belirlenecek.

2 milyon liraya kadar kredide 0,69 olan faiz, 2-4 milyon arasında 0,79, 4 milyon üzerinde ise 0,99'a çıkacak.

Bakan Kurum tek tek açıkladı! Konut sahibi olmayan kalmayacak!

0.69 konut kredisi veren bankalar hangileridir? 0.69 konut kredisi şartları 2023 nelerdir?

Çalışmayan kişiye konut kredisi çıkar mı? Bir kişi iki defa konut kredisi çekebilir mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön