25 / 04 / 2024

konut indirim kampanyaları

konut indirim kampanyaları

Konut sektörü temsilcileri yeni konutlarda yüksek maliyetlerin fiyata yansımadığını kaydediyor. Sektörde müteahhitlerin fiyatı bir önceki seneye göre tek arttırdığı konut tipi 1+1’ler oldu.

Demir fiyatlarındaki artış konuta yansıdı!

Demir fiyatlarındaki artış fırsatçıları harekete geçirdi. 'Demiri dolarla alıyorum' diyen üreticiler ev fiyatlarını iki katına çıkardı. 

Konut fiyatları 2019'da yüzde 25 artacak!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, 2019 yılında konut fiyatlarının yüzde 25 artacağını söyledi. Durbakayım, konutta fırsat ayı olduğunu söyleyen Durbakayım, ev almak için en uygun zaman olduğunu ifade etti.

Konutta kampanya dönemi devam ediyor!

Konut sektöründe bekleyen talebi harekete geçirmek için başlatılan ‘Tarihi Fırsat’ kampanyası sona ermesine rağmen, konuta ilgi hızla devam ediyor. Şirketler konut alımını erteleyenler için özel fırsatlar hazırladı.

Konutta talep canlı!

İstanbul'da konut sahibi olmak isteyenlerin sayısı çok fazla. Konutta talep canlı fakat talebe uygun arz yeterli değil. 

Konut projelerinde kampanya sezonu başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor..

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut sahibi olmak, birçok insanın hayalini süsleyen önemli adımlardan biridir. Buna göre, Finansbank ve Garanti BBVA, uzun vadeli konut kredisi kampanyaları ile bu hayali gerçeğe dönüştürecek. İşte haberin ayrıntılar...

Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı! Efsane Günler, Black Friday indirim kampanyalarında sahte linklere dikkat!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu birçok firmanın indirim yaptığı şu günlerde internet sitelerinden alışveriş yapan vatandaşlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Ticaret Bakanlığından tüketicilere kritik uyarı: Efsane Kasım indirimlerine dikkat edilmeli!

Ticaret Bakanlığı, özellikle Kasım ayı ile beraber yoğun bir şekilde internet ve mobil uygulama üzerinden yapılan indirim kampanyalarında tüketicilerin mağdur olmaması için uyarılarda bulundu. 

Alışveriş yapacaklar aylardır bunu bekliyordu! İndirim çılgınlığı başlıyor

Temel ihtiyaçlar için en avantajlı dönem başlıyor. Özellikle kasım ve aralık art arda uygulanacak indirim kampanyaları vatandaşları sevindirecek. İşte kesenizi sarsmayacak detaylar...

İndirim yapmayan marketlere Ticaret Bakanı’ndan uyarı: Eğer yapmazlarsa...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara Sanayi Odası (ASO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı'na önemli bir konuşma yaparak katıldı. Bakan Bolat, indirim kampanyalarına katılmayan marketlerin pazar kaybına uğrayabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Hatta kampanyaya katılmayan firma ve kurumlara çağrı yaptı.

Migros'ta dev kampanya: 8 kg Alo toz çamaşır deterjanı 296 TL, taze tava peyniri 55 TL! Yetişen kapıyor! 

Migros Market, indirim kampanyalarını peş peşe duyuruyor. Şimdi de cumadan cumaya indirimi başladı. Bu doğrultuda 8 kg Alo toz çamaşır deterjanı 296 TL'ye, taze tava peyniri 55 TL'ye düştü. İşte ayrıntılar...

Kia Stonic'te tam 100.000 TL'ye varan avantajlı indiriminden yararlanabilirsiniz

Yüksek maliyetler ve kredi olanaklarının daralması birçok bireyi yeni otomobil satın almak konusunda umutsuz bırakıyor. Fakat otomobil üreticileri satışların azalmasına karşılık olarak cazip indirim kampanyalarıyla piyasada yerlerini sağlamlaştırmaya çalışıyor. İşte otomobil piyasasındaki güncel ind

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99'dan başlayan imkanlarla...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve yaptırımlar sonrası araba fiyatları düşüşe geçerken, otomobil markalarından indirim kampanyaları gelmeye başladı. Araba almak isteyenlere müjde , otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası...

Akbank'tan flaş açıklama

Bankaların indirim kampanyalarına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bir açıklama da Akbank tarafından yapıldı. İşte detaylar...

Carrefour'dan çılgın bir indirim daha! Samsung Galaxy S20 Fe telefonda bu indirim kaçmaz 

Carrefour Haziran ayıbnda yine telefonlara indirim kampanyalarını başlattı. CarrefourSA kart'a özel %15 indrim imkanını şimdi de Samsung Galaxy S20 FE telefonlarda uygulamaya başladı. Kampanyanın detaylarına haberimziden ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları'ndan müjde! Yüzde 50 indirimli bilet kampanyası başladı!

THY, indirim kampanyalarını sık sık düzenleyen bir havayolu şirketidir ve yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Mayıs ayı için planlanan kampanya, bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim sunacak. Kampanyadan yararlanabilecek kişiler de açıklandı. İşte, THY'nin bu indirimli bilet kampanyasından faydalanabile

konut indirim kampanyaları Haberi

konut indirim kampanyaları

Son dönemlerde birçok müteahhit bu dönemin ev almak için uygun olduğunu dile getiriyor. Dolar kurundan kaynaklanan maliyet artışlarının henüz fiyata yansımadığını kaydeden konut geliştiricileri ev alan kişilerin karlı çıkacağını da aktarıyor. 

Yeni Şafak Gazetesi'nden Mine Açar'ın haberine göre; Reıdın ve GYODER tarafından yayımlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi karşılaştı. Şubat 2017-2018 ve Şubat 2018-2019 rakamlarını ele aldık. Endeksi baz alınarak yapılan hesaplamada artışın bir önceki seneye göre sınırlı kaldığı tespit ediliyor. Şubat 2017-2018 döneminde yeni konut fiyat endeksindeki artış yüzde 3,52 odu. Rakam şubat 2018-2019 döneminde ise yüzde 2,62’lik artışa denk geliyor. Bu da artışın bir önceki senenin altında kaldı.

1+1’LERDE TALEP FİYATA YANSIDI

Konut satışlarının nispeten azaldığı sektörde müteahhitlerin fiyatı bir önceki yıla göre tek arttırdığı konut tipi 1+1 evler oldu....