19 / 04 / 2024

konut kredi faizi denizbank

konut kredi faizi denizbank

Mortgage kredilerinde günün indirimi Denizbank'tan geldi. Denizbank'ın önceki aylık faiz oranları neydi? Şimdi aylık faiz oranları nereye düştü?

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

İngiltere'de iki yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6,63'e yükseldi!

Finansal veri sağlayıcısı Moneyfacts'den yapılan son dakika açıklamasına göre, İngiltere'de ortalama 2 senelik sabit konut kredisi faizi, yüzde 6,63'e çıktı.

İngiltere’de 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6’yı geçti!

İngiltere’de ortalama 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 5,97’den yüzde 6,1’e artarak 2022 yılının kasım ayından bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

2. el konut kredisi veriliyor mu? İkinci el konut kredisi başvuruları başladı mı? İkinci el konut kredi faizi ne kadar?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ikinci el konutlar içinde çalışmaların yapılacağını söyledikten sonra vatandaşlar bu konuya dair sorularını yöneltmeye başladı. İşte detaylar!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

Gelire göre kredi faizi konut fiyatlarını artırır mı? Uzmanlar ne diyor?

Gelire göre konut kredisi faizi uygulamasını değerlendiren gayrimenkul sektörü uzmanları, konut talebinin canlanmasının fiyatları da yukarı çekeceğini belirtti. Uzmanlara göre gelir kıstası vergi mükellefi olmayan kesime haksız kazanç sağlayacak.

KYK kredi borcu silindi mi, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK kredi faizi silinecek?

KYK kredi borcu silindi mi, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK kredi faizi silinecek? soruları merakla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

Halkbank esnaf kredi faizi ne kadar? Esnaf destek paketi başvuru şartları neler?

Esnaf kredi şartları, tutarı, faiz oranı ve diğer detaylar gündemde merak konusu oldu. Halkbank aracılığıyla esnafa verilecek kredinin üst limitinin 500 bin TL olması beklenirken açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Peki Halkbank esnaf kredi faizi ne kadar, kaç TL?

En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? Bankalar bir bir açıkladı! Ev alacaklar şimdi bakın! 

Bankalar Ekim ayı konut kredi faizlerini duyurdu. Ev alacak vatandaşlar son dakika banka banka konut kredisi faizlerini araştırıyor. En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank, ING, QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları 11 Ekim 2022...

Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 2022 en düşük konut kredi faizi ne kadar?

Bankalar Ekim ayı konut kredi faiz oranlarını açıkladı. Bankaların konut kredisi faizleri ne kadar? Peki en düşük konut kredi faizi hangi bankada? İşte banka banka 2022 konut kredisi faiz oranları... 

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler dikkat! En düşük konut kredisi faizi hangi bankada?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankalardaki konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki en düşük konut kredisi faizi hangi bankada? İşte banka banka faiz oranları...

konut kredi faizi denizbank Haberi

konut kredi faizi denizbank

Denizbank, bireysel kredi faiz oranlarını indirdi. Denizbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, binek ve ticari taşıt faiz oranları tüm vadelerde yüzde 1,64'ten yüzde 1,55'e, konut kredisi faiz oranı da tüm vadelerde yüzde 1,39'dan yüzde 1,35'e...